Hirdetés

Twistzz: Az NA-ben Valorantra váltó játékosok „csak könnyen akarnak pénzt keresni”

A FaZe játékosa azt is kritizálta, hogy a CS:GO-ról Valorantra váltó észak-amerikaiaknak nincs elég jó munkamorálja, hogy jobbá váljanak.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Valorant East: United

Vegatables vs. Auristralis

Esport1 Podcast

Mi lesz veled FIFA?

Hirdetés

A PGL Major Antwerpen rájátszásába ért a FaZe, az egyik bajnokesélyes csapatnak számítanak a tornán, Twistzznek pedig két meccs között még arra is jutott ideje a héten, hogy egy kicsit odaszóljon a CS:GO-ról Valorantra váltó volt kollégáinak is az észak-amerikai régióban. Egy, a Dust2.us-nek adott interjúban a kanadai játékos az eredeti régiójában lévő problémákról és a Valorant hatásáról értekezett.

„Nem lesz nagy meglepetés, ha ezt mondom, de a régió jelen állapotában tönkrement. Mármint én azt látom, hogy sok új játékos elmegy Valorantozni, mert csak könnyen akarnak pénzt keresni. Látnak egy új játékot, látják, hogy mindenki próbálkozik vele és könnyű pénz. Szerintem a váltás a pénzért történik és mert nincs elég jó munkamoráljuk ahhoz, hogy CS-ben jobbá váljanak.” – mondta Twistzz a régióról.

Az interjú megjelenése után Twistzz kiegészítette a fenti sorait azzal, hogy „voltak jó játékosok NA-ben és szomorú volt látni a távozásukat”. Szerinte az ex-Chaos felállás tagjai is találtak volna szervezetet előbb vagy utóbb. Megérti, hogy fontos volt akkor a biztonság és a pénz, NA nem volt valami jó állapotban pénzügyileg a kivonuló orgok miatt. Azonban fontosnak tartja ehhez hozzátenni, hogy „ez nem egy normális munka, azért versenyzünk, hogy a legjobbak legyünk, ennek kellene hajtania”.

A jelenlegi Complexity-mag felé is volt pár szava a kanadainak, bár itt nem csupán kritikát, inkább jó tanácsot fogalmazott meg:

„Menő látni, hogy a mag együttmarad ameddig csak lehetséges, próbálják működésre bírni. Jó látni azt is, hogy a Cloud9, az Extra Salt és a Complexity alatt is együtt küzdenek. A mag nyilvánvalóan jó barátokból áll, másképp nem játszottak volna eddig együtt, ez egy okos megoldás. De azt kell mondjam, a barátságot nem lehet mindig minden elé helyezni és azt érzem, ez történik az NA-mezőnyben, tudod? Játszol a barátaiddal és ha nem elég jók, talán ideje új barátokat szerezni. Biztos vagyok benne, hogy vannak mechanikailag tehetséges játékosok NA-ben, csak még nem fedezték fel őket.”

Borítókép: PGL

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés