Hirdetés

LoL: 10 érdekesség a 2022-es MSI csoportköréből

Az MSI 2022 csapatai holnap ismét az Idézők szurdokában bizonyíthatnak.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Valorant East: United

Vegatables vs. Auristralis

Esport1 Podcast

Mi lesz veled FIFA?

Hirdetés

Már csak egyet kell aludnotok, ugyanis holnap 10:00-tól folytatódik a 2022-es Mid-Season Invitational. A Rumble Stage felütése nem lesz más, mint a jelenleg talán két legjobb formában játszó együttes összecsapása. CaPs és Faker csatájára hangolódjatok rá tíz olyan érdekességgel, statisztikával és rekorddal, amely röviden összefoglalja a csoportkör eseményeit.

1. érdekesség az MSI csoportkörében: Sosem volt még olyan, hogy három együttes veretlenül zárja az első szakaszt. A T1, a G2 Esports és a Royal Never Give Up egyetlen összecsapást sem veszített el, ami abszolút rekordnak számít.
2. érdekesség az MSI csoportkörében: Csak egy csapat tudta megszerezni az összes mérkőzésen a First Bloodot. A G2 Esports nyolcból nyolc alkalommal elhozta az első killt.
3. érdekesség az MSI csoportkörében: Elképesztően gyorsak voltak a Bo1-ek, azonban van egy olyan együttes, amely egyedüliként ment be 25 perc alá. A T1 meccsei átlagosan 23 percig és 13 másodpercig tartottak.
4. érdekesség az MSI csoportkörében: Meglepő lehet, de a legvéresebb mérkőzéseket, nem az RNG, nem a T1 és nem a G2 vívta. A SAIGON BUFFALO ESPORTS meccsein percenként 1,28 killt láthattatok a Szurdokban.
5. érdekesség az MSI csoportkörében: Percenként a legtöbb sebzést (624 DMG/M) GALA, az RNG lövésze tudta kipréselni karakteréből.

6. érdekesség az MSI csoportkörében: A 15. percig két játékos 5 szólókillt szerzett. Jojopyun és Xiaohu, az EG, illetve az RNG midese büszke lehet arra, hogy mennyire agresszíven és hatékonyan tudta megjátszani a korai szakaszt.
7. érdekesség az MSI csoportkörében: Ez nem az ORDER, főleg nem Kisee MSI-a volt. Az ausztrál játékos a 15. percig 9 alkalommal halt meg úgy, hogy egyetlen csapattársa sem tartózkodott hozzá képest 1500-as range-ben.
8. érdekesség az MSI csoportkörében: A 15. percig a csapata által megszerzett killek 87%-ából kivette a részét Aegis, a RED Canids Kalunga dzsungelese, ezzel ő nyerte meg ezt a kategóriát.
9. érdekesség az MSI csoportkörében: A legnagyobb aranykülönbséget a 15. percig Faker tudta kialakítani ösvényes ellenfelével szemben. A Démon Király átlagosan 1562 golddal vezetett a korai szakasz végén.
10. érdekesség az MSI csoportkörében: A legjobb KDA-val (16,8) a G2 Esports spanyol fenegyereke, Flakked zárt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted a G2 Esports kijut a 2022-es Worldsre is?

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés