Vasárnapi chill: ASMR videóval jelentkezett a Hogwarts Legacy

Vasárnapi chill: ASMR videóval jelentkezett a Hogwarts Legacy

A 20 perces felvételnek hála átélhetjük a készülő játék atmoszféráját. 

2022 egyik legjobban várt játéka a Harry Potter világában játszódó Hogwarts Legacy, melyben az 1800-as évek végén fedezhetjük fel a legendás iskola rejtelmeit. Az alkotásról még márciusban érkezett egy 14 perces gameplay előzetes és a látottak alapján kijelenthetjük, hogy a projektet alapos gondossággal rakják össze az Avalanche Software fejlesztői. Érdekesség, hogy a játék mentes lesz a mikrotranzakcióktól, ráadásul egy hatalmas, szabadon bejárható térképet kapunk. 

Az elmúlt két hónapban nem sokat hallatott magáról a Hogwarts Legacy, nemrég azonban egy 20 perces hangulatvideóban tettek közzé a hivatalos YouTube csatornán. A Rainy Spring Night névre keresztelt ASMR felvételen nem csak megtekinthetjük a játék csodálatos helyszíneit, de a minőségi hangoknak hála ott is érezhetjük magunkat az iskola birtokán és Roxmorts falujában. 

A történet szerint tehát 100 évvel az eredeti széria eseményei előtt járunk és a főszereplő egy ötödik évét kezdő diák, aki egy egy ősi és veszélyes mágiának a kulcsa. A kezdéskor eldönthetjük, hogy varázslóval vagy boszorkánnyal szeretnénk-e játszani és a varázslatok elsajátítása mellett fontos szerepet kap majd a crafing és a felfedezés is. Habár ez még nem az a Roxfort lesz, amit megszokhattunk, feltűnnek majd olyan ismerős karakterek, mint Félig Fej Nélküli Nick, a Kövér Dáma, vagy a folyton rosszban sántikáló Hóborc. Megjelenés előreláthatólag év végén, ti várjátok már? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!