Fizess, hogy reklámot nézhess – bemutatkozik a Disney+ legújabb csomagja

Fizess, hogy reklámot nézhess – bemutatkozik a Disney+ legújabb csomagja

A tervek szerint az év vége felé vezeti be ezt a csomagot a Disney+.

2022. június 14-én kezdi meg működésétDisney+ Magyarországon is, ezzel újabb streaming platform válik elérhetővé hazánkban is. A kínálatban leginkább Disney-, Pixar-, Marvel- és Star Wars-filmeket, -sorozatokat fogunk megtalálni, mindezt havonta 2 490 forintért.

A hírek szerint viszont nem csak erre az egy csomagra tudnának előfizetni a felhasználók, lenne ugyanis egy ennél is olcsóbb lehetőség, amellyel viszont nem szabadulnánk meg a reklámoktól. A Wall Street Journal szerint Észak-Amerikában ez a rendszer már bevált, ott pedig óránként átlagosan 4 percnyi reklámot kell csak végigülnie a nézőnek – a riválisokhoz képest ez még így is a legjobb arány, ha pedig a hagyományos tévécsatornákkal összehasonlítjuk, ott óránként akár 23 percnyi hirdetést is leadhatnak a szolgáltatók.

Hozzá kell tenni persze, hogy nagyon szigorúan fogják megválogatni a hirdetőket, például alkoholt, vagy politikai szereplőt népszerűsítő reklám nem kerülhet fel, a gyerekekhez tartozó profiloknál pedig nem is fog soha egy sem megjelenni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!