Most már nagyon Gucci a FACEIT: gaming akadémiát indít a két cég!

Most már nagyon Gucci a FACEIT: gaming akadémiát indít a két cég!

A Gucci és a FACEIT közreműködéséből létrejött a Gucci Gaming Academy, amely a tehetséges FPL-játékosok továbbképzését fogja ellátni a jövőben.

A luxusruházatáról ismert Gucci bejelentette együttműködését a FACEITtel, így létrejött a Gucci Gaming Academy, aminek célja a FACEIT Pro League (FPL) játékosok közül kiválogatni és továbbfejleszteni a legtehetségesebb fiatalokat. A programban részt vesz az Egészségügyi Világszervezet (WHO) is. A bejelentés a PGL Major Antwerpen döntője előtt történt, élő adásban.

Az akadémiába négy játékost, Łukasz mwlky” Pachuckit, Mārtiņš „⁠shadiy” Gūtmanist, Rokas „EspiranTo” Milasauskast és Brajan „DGL” Lemechát választották be. Ők mentorálást kapnak majd edzőktől, továbbá hardvereket, mentális felkészítést, fizetést és még mindenféle, meg nem nevezett segítséget, amik hatással lehetnek a játékukra és fejlődésükre. A két edző – akik a projektben a fiatalokat támogatják majd – nem más, mint Neil „NeiL_M⁠” Murphy és Colin „⁠koi⁠” Thor, akikre a játékosok felderítését is rábízták a mentori feladatok mellett.

A Gucci Gaming Academynek három nagykövete is van, ők Christopher „⁠GeT_RiGhT” Alesund, James Bardolph és Stephanie „missharvey⁠” Harvey. A projekt indulásához egy videót is készített a két cég, ebben a Wes Anderson által rendezett 2014-es remekmű, a Grand Budapest Hotel hangulatát idézték meg, csak a különös vendégek ezúttal profi CS:GO-játékosok.

Borítókép: FACEIT/Gucci

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!