Fortnite: Nagy szerepet kaphat a Star Wars a következő seasonben

Fortnite: Nagy szerepet kaphat a Star Wars a következő seasonben

Jön Darth Vader és a birodalmi lépegetők?

Már számos Fortnite x Star Wars együttműködést láthattunk az évek során, és ezeknek köszönhetően kiváló kinézetekkel és tárgyakkal bővült a Battle Royale – például Kylo Ren és Rey, valamint a fénykardok és az E-11 Blaster. Ezeken felül régóta várat magára a kiszivárgott Darth Vader skin, és a közeljövőben biztosan megvásárolható lesz Obi-Wan Kenobi, akinek a sorozata május 27-én debütál a Disney+ felületén. 

Donald Mustard – az Epic Games kreatív igazgatója – tweetjeit figyelve a leakerek arra gyanakodnak, hogy további Star Warsból ismert elemekre számíthatunk Chapter 3 Season 3-ban. Donald posztjai már többször előre jelezték a játékbeli eseményeket, így érdemes komolyan venni őket. 

Shiina – az egyik legaktívabb kiszivárogtató – szerint is nagy jelentőséggel bír, hogy a kreatív igazgató gyakran oszt meg olyan Star Warsos tartalmakat, mint a képen látható AT-AT. Nem tartja kizártnak, hogy egy jármű készül a legendás gépezetből amit a Fortnite-ban használhatunk majd. 

iFireMonkey – egy másik ismert leaker – hívta fel a figyelmet arra, hogy Donald új borítóképén is valószínűleg egy birodalmi lépegető részlete látható. 

Nagy kíváncsisággal várjuk, hogy mit hoz a következő season, hiszen egyenlőre csak találgathatunk. Ha a fenti teóriák igazak, akkor viszont egy nagyon izgalmas időszaknak nézhetünk elébe.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örülnél egy Star Wars seasonnek?

  • 58 %
  • 17 %
  • 25 %