Akciófigyelő: Nem 1, nem 2, hanem 3 zseniális játékot ad ingyen az Epic Games Store

Ezt az elképesztő ingyenes csomagot bűn lenne kihagyni.

Az Epic Games Store ismét robbantott, ugyanis a múlt heti Borderlands 3 után még magasabb fordulatszámra kapcsolt. Ezúttal limitált ideig, teljesen ingyen tölthetitek le a Bioshock: The Collectiont, amely tartalmazza a Bioshock Remastered, Bioshock 2 Remastered és Bioshock Infinite játékokat. Természetesen egyetlen forintot sem kell fizetnetek a csomagért, így akkor is érdemes elnézni az EGS-re, ha alapból nem szeretitek ezt a felületet és klienst.

Bioshock Remastered és Bioshock 2 Remastered

A trilógia első két része Rapture rejtélyes, veszélyekkel teli városába kalauzol el titeket. A belső nézetes lövölde egyszerre rendelkezik pazar atmoszférával, kreatív fegyverekkel és remek történettel. Egy igazi klasszikust teremtett a 2K, amelynek folytatása bár nem ért fel az első rész szintjéhez, méltó utódként követte őt három évvel később. A Remasterelt verziók feljavított grafikával szögeznek oda a képernyők elé, ha egy kicsit is fogékonyak vagytok a sci-fi akcióra.

Bioshock Infinite

2013-ban elszakadt a széria Rapture-től, hogy inkább Columbiában borzolja a kedélyeket. A videójátékos történelem egyik legjobb sztoriját elmesélő kampány egyszerre meghökkentő, megríkató és megnevettető, miközben a tűzharcok pumpálják az adrenalint. DeWitt és Elizabeth párosának kalandjait minden gamernek kötelező legalább egyszer átélnie, de az a legjobb, ha minél többször fegyvert ragadtok a felhők között.

Az ingyenes Bioshock Remastered, Bioshock 2 Remastered és Bioshock Infinite videójátékokat június 2-án délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik a legjobb része a Bioshock-trilógiának?