10+1 dolog, amit biztosan nem tudtál Xerxéről

10+1 dolog, amit biztosan nem tudtál Xerxéről

Az Astralis másik frissen igazolt sztárja is válaszolt a rajongói kérdésekre.

Vizicsacsi után Xerxéhez lehetett kérdéseket intézni az Astralis hivatalos Discord szerverén, a román dzsungeles meg nem volt rest ezeket megválaszolni. A jó hangulatban telt másfél órában számos olyan dolog derült ki a a 22 éves veteránról, amely talán még a legnagyobb rajongóknak is újdonsággal szolgált.

1. érdekesség Xerxéről: Kedvenc étele a papanasi (kalapos túrófánk), egy román édesség.

2. érdekesség Xerxéről: 10-11 éves korában látta a 300 című filmet, amelyben nagyon megtetszett neki Xerxes karaktere. Amikor azonban nicknevet választott magának még kisiskolásként, egyszerűen lefelejtette az "s" betűt a szó végéről, így ismerheti azóta a világ őt Xerxeként.

3. érdekesség Xerxéről: Amikor megkereste őt az Astralis, nem volt nehéz igent mondani az ajánlatra. Csacsi és Kobbe nagy szerepet játszott a döntésben, valamint a vezetőedző szerepkörét betöltő AoD-vel is jó kapcsolatot ápol. 

4. érdekesség Xerxéről: Még nagyon korai a 12.10-es League of Legends frissítésről nyilatkozni, de úgy érzi a profi játékos, hogy a farmolós dzsungelesek lesznek majd azok, amelyek a metát uralni tudják, ugyanis az ösvényes hősök túl sok tankosságot kaptak, így nehezebb hatékonyan gankelni.

5. érdekesség Xerxéről: Romániából, otthonról leginkább a kutyája hiányzik neki a család és a barátok mellett.

Xerxe kutyája / Astralis Discord

6. érdekesség Xerxéről: A legnehezebb része az amerikai profiskodásnak nem volt más, mint a 60-as ping a Solo Queue-ban.

7. érdekesség Xerxéről: Karrierjének legkedvesebb emléke a 2019-es Worlds, a Play-Intől egészen az SKT elleni negyeddöntőig.

8. érdekesség Xerxéről: Szerinte a legerősebb csapat az MSI 2022-n a T1.

9. érdekesség Xerxéről: Kedvenc zenei stílusa a rock.

10. érdekesség Xerxéről: A "signature", avagy ikonikus választásának a Hecarimot tartja, annak ellenére, hogy minden szezonban vannak kifejezetten rá jellemző hősök, amelyeket szinte csak ő pickel.

10+1. érdekesség Xerxéről: Hiába lakik a szomszédban (Románia), sosem járt még Magyarországon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Xerxe vagy Csacsi végez jobb KDA-val az LEC 2022-es nyári alapszakaszában?

League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.