Két új játékos érkezett az OG-hoz – Kész az új csapat

Két új játékos érkezett az OG-hoz – Kész az új csapat

Szerinted működőképes lesz ez a csapat?

Emlékezték még, amikor 2019 végén új résztvevőként megérkezett az OG a CS:GO-ba? A DotA2-ben már többször bizonyított csapat betört a profi FPS-játékok mezőnyébe, méghozzá nem is egy rossz csapattal. Az első felállásuk sok rajongónak volt szimpatikus, sőt az OG viszonylag könnyedén és gyorsan építette a rajongói bázisát, annak ellenére is, hogy a sikerek mindig elkerülték őket.

Többször jártak a HLTV top 10 csapat között, a legfontosabb bajnoki címeket viszont nem sikerült megszerezniük. A volt idő, amikor a közösség kis FaZe-nek hívta őket, ma már inkább a 2015-ös kis MOUZ lenne a találóbb.

Egyre több játékos érzi úgy, hogy az OG elment abba az irányba, amit anno a mousesports is csinált. Fiatal, feltörekvő játékosokat vásárolnak, akikben nagy a potenciál, sok a kiaknázatlan lehetőség. A cél azonban nem feltétlen az, hogy ezek a játékosok bajnoki címekkel gazdagodjanak az OG-színeiben, a cél inkább az, hogy az OG-nál profi körülmények között fejlődhessenek, hogy aztán egy nagyobb csapat lecsaphasson rájuk. Tökéletes példa erre NiKo karriere, aki pontosan ezt az utat járta végig anno.

Az OG első CS:GO-felállása: ruggah, NBK, mantuu, Valde, ISSAA, Aleksib

Most is ez a helyzet. Két fiatal, feltörekvő játékost igazoltak le, akikkel valószínűleg olcsón megúszták a csapatépítést és jó eséllyel nyereséggel adhatnak majd tovább rajtuk. A pletykák beigazolódtak, F1KU és NEOFRAG érkezett a csapathoz!

Az OG új felállása:

  • Mateusz „mantuu” Wilczewski
  • Shahar „flameZ” Shushan
  • Nemanja „nexa” Isaković
  • Adam „NEOFRAG” Zouhar
  • Maciej „F1KU” Miklas
  • Casper „ruggah” Due (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!