LoL: Leggyengébb hősök jelenleg a 12.10-es frissítésben

LoL: Leggyengébb hősök jelenleg a 12.10-es frissítésben

Sajnos van egy olyan hős, amelyiknek győzelmi aránya alig éri el a 40%-ot.

A Riot Games néhány napja kiadta az idei esztendő legnagyobb League of Legends frissítését. A 12.10-es patchben minden karaktert megváltoztatott a játékegyensúlyért felelős csapat, ezzel próbálják meg azt elérni, hogy a játék összességében belassuljon. Átláthatóbb csapatharcok, több izgalmat hozó összecsapások, taktikázás a végletekig. Sajnos ezek a célok nem minden hősre vannak ugyanolyan hatással, az alábbiakban a szerdán érkezett módosítások legnagyobb veszteseit, vagyis a jelenleg leggyengébben teljesítő hősöket találjátok meg!

155. LeBlanc - 46,1%-os győzelmi arány

A burst sebzés egyik koronázatlan királynője nem szívleli azt, hogy minden ellenségnek több a HP-ja és a magic resistje. Ösvényfázisban nehéz dominálni vele, a csapatharcokban már korábban sem volt a legegyszerűbben megjátszható hősök egyike. Inkább ne erőltessétek a mostani metában, várjátok meg a buffokat.

156. Zeri - 45,6%-os győzelmi arány

Átalakították a hőst, hogy a klasszikus Trinity Force - Titan Hydra build már nem működőképes. Helyette kritikus találati esélyre érdemes már építeni, azonban így már nem találja a helyét a Szurdokban. Az elhúzódó csapatharcokra épülő összeállításokban Vayne és Kog'Maw sokkal jobb alternatíva jelenleg.

157. Lee Sin - 44,1%-os győzelmi arány

A mérkőzések első perceiben parádézó dzsungeles nem alkalmas arra, hogy sikeres rajtaütésekre építse fel a taktikáját. Xerxe is elmondta egy AMA keretein belül, hogy a farmolásból előnyt szerző erdészek lehetnek a mostani meta nyertesei, Lee Sin nem esik ebbe a kategóriába.

158. Aphelios - 44,0%-os győzelmi arány

Platina felett sem tudnak vele érvényesülni, hiába számít egy átlagos nehézségű lövésznek. Nem igazán jó tankbontásra a hős, plusz nagyon gyenge az ösvényfázisa. Ez a kombó jelenleg azt eredményezi, hogy a második legrosszabb statisztikákat tudja felmutatni Solo Queue-ban.

159. Ryze - 41,9%-os győzelmi arány

Nem először találja magát a lista alján a Rúnamágus. Ryze alapból nem a Solo Queue környezetben érzi magát jól, nagyon fontos számára, hogy a makroszintű döntések befolyásolásában legyen valódi szerepe. A csapatkommunikáció hiánya csak egy dolog a rankeden, összességében nem elég erős most a hős.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Apheliosnak melyik fegyvere tetszik a legjobban?

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.