Fortnite: Star Warsos tartalmak is érkeztek a mai frissítéssel

Fortnite: Star Warsos tartalmak is érkeztek a mai frissítéssel

Megérkezett a 20.30-as frissítés, amely többek között Star Wars elemeket is hozott a játékba.

Megkaptuk a szokásos keddi update-et, amivel – ahogy erre számítottunk – visszakerültek a fénykardok, de más Star Wars tartalmak is elérhetővé váltak a szigeten.

A szivárogtatásoknak köszönhetően már hetek óta egyértelmű volt, hogy a Star Wars-nap apropóján – amit május 4-én tartanak – vissza fognak térni a fénykardok a Fortnite-ba. A 20.30-as frissítéssel meg is kaptuk a lightsaberöket, de ezen felül is érkezett kontent. 

Alapvetően négy különböző fénykard szerepelt a játék fájljai között – kék (Rey), zöld (Luke), piros (Kylo Ren), lila (Mace Windu) –, azonban most hozzáadásra került Obi-Wan Kenobi fegyvere is, amelyből akár egy érkező skinre is következtethetünk. 

Unvaultolták az E-11 Blastert, ami Chapter 2 Season 5-ből lehet ismerős, hiszen ez volt a Mandalorian fegyvere. Ez a tárgy végtelen tölténnyel rendelkezik, 30-at sebez a játékosokra és a tüzelési gyorsasága pedig 4,75.

Az égbolton ismét láthatóvá vált a Star Destroyer, amit legutóbb 2019. november 15-én Chapter 2 Season 1-ben figyelhettünk meg a Battle Royale-ban. 

Kíváncsian várjuk, hogy a holnapi Star Wars-nap alkalmából kapunk-e küldetéseket – minden bizonnyal igen – és, hogy valamiféle event megrendezésre kerül-e.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örülsz a Star Warsos tartalmaknak?

  • 67 %
  • 22 %
  • 11 %

Közvetítések