Az ONYX játékosai képviselhetik Magyarországot a CS:GO EB-n

Az ONYX játékosai képviselhetik Magyarországot a CS:GO EB-n

Az ONYX csapata nyerte meg a hétvégi válogató eseményét a Magyar E-sport Válogatottnak, a hétvégén már a nagyváradi LAN-ért játszanak coolioék!

A hétvégén lezajlott a Magyar E-sport Válogatott CS:GO válogató eseménye, ahol az ONYX érte el az Európa-bajnokság felé vezető kvalifikációs helyet. A Békéscsabai E-sport Egyesület, az Illés Akadémia Spirit és a Lenovo Legion Honvéd is a top 4-ben végeztek, így a Magyar E-sport Válogatott 20 fős keretébe kerültek. Ez azt jelenti, hogy június 11-én LAN-on játszhatnak majd egymással, különböző támogatásokat kaphatnak, bootcampet, végül pedig közülük fog kikerülni az az 5 játékos, aki Magyarországot képviselheti az IESF Világbajnokságon Bali szigetén november-decemberben.

Az EB lebonyolítása szerint június 4-én szombaton a résztvevő országok egy online selejtezőn vesznek részt, ahol négyfős csoportokba sorsolták őket. A hazánkat képviselő ONYX-felállás Hollandiát, Észak-Macedóniát és Csehországot kapta maga mellé. A formátum körmérkőzéses Bo1 lesz, minden csoportból a legjobb két csapat jut tovább a július 5-10. közötti nagyváradi LAN-döntőre, valamint az összes csoportból a legjobb harmadik helyezett.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!