Nevezz a CS:GO válogatott selejtezőire és képviseld Magyarországot az IeSF VB-n!

Írjátok fel a naptárba a dátumokat, jussatok be a Magyar E-sport Válogatott keretébe és képviseljétek Magyarországot a 2022-es e-sport világbajnokságon és a kontinentális bajnokságban!

Magyar E-sport Szövetség áprilisban bejelentette a nemzeti válogató versenyeket eFootball 2022, CS:GO, Dota 2, TEKKEN 7, PUBG Mobile és Rocket League játékokban a 14. IESF Világbajnokságra készülődve, melynek döntője 2022-ben Bali szigetén lesz. Az idei évben a Hell Energy mellett új támogatóként a Szerencsejáték Zrt. segíti a Magyar E-sport Válogatott munkáját, mint stratégiai partner.

Counter-Strike: Global Offensive esetében két online nyílt selejtezőre nevezhetnek magyar csapatok májusban, ezek linkjeit a menetrenddel együtt megtaláljátok alább. A formátum szerint az egyenesági kieséses nyílt selejtezőkről két-két csapat jut tovább a zárt kvalifikációra, közülük a két legjobb vehet részt egy még be nem jelentett nyári LAN-eseményen, ahol csatlakozni fog hozzájuk további két meghívott felállás is. Ennek a négy csapatnak a játékosai már a válogatott keretét képezik majd a verseny után, ennek megfelelően bootcampet, edzési lehetőséget és egyéb támogatásokat kapnak az IESF Világbajnokság és a European Championship 2022 előtt a Magyar E-sport Szövetségtől (HUNESZ) – a Magyar E-sport Válogatott kezdőjátékosai is ebben az időszakban kerülnek ki. Fontos kitétel, hogy válogatott játékos kizárólag olyan magyar állampolgár lehet, aki már betöltötte a 16. életévét.

CS:GO selejtezők menetrendje

A Magyar E-sport Válogatott CS:GO keretének selejtezői közül a május 28-i zárt kvalifikációt élőben közvetíti az Esport1TV.

További hasznos információkért keresd a Magyar E-sport Válogatott honlapját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!