Feladta a Heroic, az MiBR megy helyettük versenyre

Feladta a Heroic, az MiBR megy helyettük versenyre

Egy kerek hetes tömör CS:GO-gyönyör kezdődik meg ma!

Néhány óra és kezdetét veszi a 2022-es IEM Dallas, a PGL Major utáni első tier1-es verseny, ahol többek között torzsi is szerverre lép majd. A MOUZ első meccse ma este 6-kor kezdődik, ellenfelük pedig az az ENCE lesz, ahol Spinx helyett Snax játszik majd.

Az utóbbi napokban alaposan megváltozott a mezőny, több csere történt, ráadásul nem csak játékosok, de komplett csapatokat kellett lecserélniük a szervezőknek. Nem tudott Amerikába utazni az Entropiq, és az a NaVi sem, ahol éppen most került kispadra Boombl4.

Hampus sem tud játszani a NiP-ben, helyét ztr veszi át, most pedig itt az újabb csere. A Heroic sem tudott elutazni gond nélkül a verseny helyszínére. A 2022-es PGL Majorön 5-8. helyezést elért dán csapatot nem láthatjuk majd a szerveren, helyüket a brazil MiBR vette át, első ellenfelük pedig a Complexity lesz.

Az IEM Dallas magyar közvetítése ma délután 5 órakor kezdődik és persze a teljes tornát élőben követhetitek majd az esport1tv-n és az Esport1 beépített, pontgyűjtő felületén is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!