Pletykák szerint akár Steamen is megjelenhet az új CoD: Modern Warfare 2

Pletykák szerint akár Steamen is megjelenhet az új CoD: Modern Warfare 2

A 2022-ben megjelenő Call of Duty: Modern Warfare 2 lehet a sorozat visszatérése a Steamre.

Habár sok Call of Duty-rajongó az ikonikus játék kapcsán inkább azt mondaná, hogy elsősorban konzolokra jelent meg, közel sincs azonban így. 2003 óta elképesztően sok platformon próbálhattuk már ki valamely részt, beleértve ebbe a PC-t is. Az elmúlt években viszont erre csak a Battle.Net Launcheren keresztül volt csak lehetőségünk, míg a többi kliensen egyáltalán nem érhettük el a játékokat, beleértve az Activision Blizzard többi népszerű címét is.

Évek óta kérik a rajongók, hogy a sorozat térjen vissza a Valve áruházába is, kérésüket azonban nem hallgatta meg a kiadó. Úgy néz ki azonban, hogy most viszont valósággá válhat mindez, rajongók ugyanis arra utaló jeleket véltek felfedezni, hogy a Modern Warfare 2-vel már Steamen is játszhatunk. Május 29-én sasszemű játékosok ugyanis a játék ikonikus borítóképét – rajta Simon "Ghost" Riley zöld-fekete koponyás maszkjában – fedezték fel Steamen. A platformon ellenben nem találod meg a játékot, a borítót ugyanis a Black Ops III Steam-oldalának alján találták meg, ezt azonban azóta már levették.

Ha a játék visszatér a Steamre, az egyaránt 2017-ben megjelent CoD: WWII és Modern Warfare: Remastered óta az első megjelenése lenne a platformon (ha a DLC-ket nem számoljuk, a Black Ops 3 ugyanis 2018-ban kapott még egy kiegészítőt). Kíváncsian várjuk, hogy végül mit fog hozni a jövő, ezt legkésőbb október 28-án meg is tudjuk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te örülnél neki, ha Steamre is megjelenne a Modern Warfare 2?