18

Elmúltál már 18 éves?


/
A Lenovo Legion Honvéd élte túl a TippmixPro CS:GO Masters kiesési rangadóját

A Lenovo Legion Honvéd élte túl a TippmixPro CS:GO Masters kiesési rangadóját

A széria 3-1-es Lenovo Legion Honvéd győzelemmel ért véget, a PTE PEAC kiesett a TippmixPro CS:GO Mastersről!

A Lenovo Legion Honvéd nyerte a PTE PEAC elleni kiesési rangadót a TippmixPro CS:GO Masters A-csoportjában, ezzel továbbjutottak az alsó ágon. Egy hét múlva a Team Plague elleni visszavágón dőlhet el a csoport második továbbjutó helye. 

A mérkőzésen az LLH Nuke-ot, a PTE PEAC Ancientöt távolította el a potenciális pályák közül, így Mirage, Inferno, Dust2, Overpass és Vertigo maradtak benn, ebben a sorrendben. Mirage-on a Honvéd nagyon erős T-oldalt mutatott be, de a PTE PEAC vissza tudott kapaszkodni 6:9-re. A fordulás után viszont nem sok babér termett nekik, ugyanis a Honvéd zsinórban hét kört hozott védőként a győzelemhez, miután a szorosabb körökből is ők kerültek ki felül. Infernon aztán visszavágott a PTE PEAC csapata és egy jól indult T-oldalról 8:7-ig mentek, majd a folytatásban CT-ként kis mozgásteret engedve ellenfelüknek 16:11-re hozták el a pályát.

A széria 1-1-es állásnál egyáltalán nem tűnt még lejátszottnak. Dust2-n fej-fej mellett haladtak a csapatok az első félidőben, mígnem végül a Honvéd tett szert előnyre a T-oldalon 9:6-nál. A PTE PEAC minden próbálkozása ellenére sem tudott teljesen visszajönni a játékba, ezért 16:10-nél a Honvéd nyert, miután gbk egy igen nehéz 1v2-ben találta magát, ahol hibázott a Scouttal és elbukta a clutch-kísérletet. Overpasson az LLH már tudta, hogy ők vannak a nyeregben: 13:2-es félidővel áttörhetetlennek tűnő védelmet prezentáltak, a térfélcserét követően már csak az volt a kérdés, mikor fejezik be a találkozót. Ez végül 16:4-es állásnál következett be, a széria tehát 3-1-es Lenovo Legion Honvéd győzelemmel ért véget, a PTE PEAC kiesett a TippmixPro CS:GO Mastersről.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!