Íme a PGL Major Antwerpen legendáinak matricái – galéria

Íme a PGL Major Antwerpen legendáinak matricái – galéria

120 játékos, 24 szervezet, 4 dizájn: ilyenek lettek a 2022-es PGL Major Antwerpen matricái. 1. rész.

Szerda virradóra megjelentek az aláírások és a Pick'Em kihívás a közelgő PGL Major Antwerpenhez. A legfontosabb változás ezúttal a Valve visszatérése a hagyományokhoz, vagyis az összes játékos aláírásának elérhetősége már a Major előtt – Stockholmban csak a top 8 csapat kapott ilyeneket. Az eladásokból befolyó pénz természetesen fele-fele arányban oszlik el a játékosok és a Valve között.

Ennek köszönhetően 120 játékos szignója került be a játékba, ráadásul 4 különböző változatban (papír, csillám, holo és arany), ami összesen 480 új itemet jelent. Továbbá a csapatok és a PGL is megkapta a maga matricáját minden változatban, ez további 92 darab. Régi szokásunk ezekből galériát készíteni, hogy bárhol és bármikor egyszerűen végiglapozhassa bárki a stickereket és könnyebben meg tudjátok osztani a kedvenceket egymással, de a praktikusság és fogyaszthatóság jegyében ezúttal a Major szakaszai alapján bontásban tesszük közzé őket.

Kezdjük is a legjobb csapatokkal, a legendákkal: a Heroic, a Copenhagen Flames, a BIG, a Cloud9, a FURIA, a FaZe, a NIP és a NAVI jutottak be a Majornek ezen szakaszába. Hozzájuk a Major első hetén, a challengers stage során legeredményesebb nyolc csapat csatlakozik majd a legends stage-en. A legendák matricái között van pár szép darab, vannak különösebbek is. A Heroic például úgy döntött, hogy a logóját kiegészíti gyémánt formára háromszögekkel, ami sokaknak nem tetszett. A CPH Flames játékosai viszont nagyon ügyes szignókat küldtek be, tabseNé pedig alighanem közönségkedvenc lesz!

Kattints a képre a galériáért!

Képek: Valve

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!