Titokban már készül a Titanfall 3?

Titokban már készül a Titanfall 3?

Te játszottál az eddigi Titanfall részekkel?

A Respawn Entertainment szorgosan dolgozik ezekben a percekben. Több Star Wars játék is készül náluk, melyekre már nagyon kíváncsiak vagyunk. De vajon ez most minden projektjük? Mi van a Titanfall szériával?

Egyik rész sem volt annyira sikeres, mint ahogy azt sokan várták. A megjelenéseik után néhány hónappal a legtöbb játékos elpártolt tőlük és csak egy maroknyi lelkes Titanfall játékos ostromolja még ma is a szervereket. A Titanfall 3-ról pedig semmi mást nem hallani, csak bizonyos időközönként pletykákat.

Hasonló a helyzet most is. Egy német GameStop üzlet még meg nem jelent játékokhoz kezdett el felvenni előrendeléseket, elkezdte promózni a játékokat, melyek között ott egy váratlan cím is.

A FIFA 23 és a Dragon Age 4 koránt sem meglepő, a Titanfall 3 már annál inkább! Hiábról, trollkodásról vagy esetleg egy valós szivárgásról van szó? Egyelőre csak találgatni tudunk, de az biztos, hogy a Call of Duty a Vanguarddal sem lőtte be magát a játékosok szívébe és a Battlefield széria is a földbe állt a 2042-vel. Soha jobb időt egy Titanfall 3 megjelentetésére!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál az eddigi Titanfall részekkel?

  • 50 %
  • 50 %