Az EG tényleg 15 fős felállást igazolt!

Az EG tényleg 15 fős felállást igazolt!

Senki sem hitte el, amikor először fény derült a gonosz zsenik tervére, de az EG tényleg leigazolt két org nélküli NA-csapatot Stewie2k-jék mellé.

Az Evil Geniuses elindíjta a Blueprint (tervrajz) projektjét, ami a korábbi híreknek megfelelően annyit tesz, hogy leigazoltak két független észak-amerikai felállást, a Carpe Diemet és a Party Astronautsot, hogy ezzel 15 fősre duzzasszák a CS:GO csapatukat. A terv szerint az így rendelkezésre álló játékosaikkal a gyakorlástól a támogatáson keresztül egészen a versenyzésig az a cél, hogy 2023-ra lényegében fluiddá tegyék a csapatot, így a különböző kihívásokra más és más összetételű, kicserélhető játékosokkal tudnak reagálni.

A legfontosabb kérdés ezzel a vállalkozással kapcsolatban az volt, hogy mégis hol fog játszani mindhárom csapat egyetlen szervezet alatt, ami jelentős érdekütközést jelentene. Erre a HLTV-nek a bejelentéskor tett nyilatkozatában Danny Engels, az EG egyik igazgatója azt mondta: „Sok olyan verseny van, ahol egyszerre is játszhatunk [...], lehet akár három Evil Geniusesünk is egyszerre.” Ez elvileg a Champion of Champions Tour nevű sorozattal lesz lehetséges, ahol a korábbi Carpe Diem és Party Astronauts felállásokat indítják új név alatt, az eddigi főcsapat pedig folytatja a tier 1-es versenyeken. A 15 fős felállás Engels szerint segíteni fog később elkerülni a kimerültséget, valamint így házon belül jobb gyakorlási környezetet tudnak teremteni egyenlő feltételek mellett, ezzel utolérve Európát.

Az EG játékosai

William "⁠RUSH⁠" Wierzba
Timothy "⁠autimatic⁠" Ta
Jake "⁠Stewie2K⁠" Yip
Vincent "⁠Brehze⁠" Cayonte
Tsvetelin "⁠CeRq⁠" Dimitrov

Colby "⁠Walco⁠" Walsh
Jerric "⁠wiz⁠" Jiang
Jadan "⁠HexT⁠" Postma
Connor "⁠chop⁠" Sullivan
Anthony "⁠CLASIA⁠" Kearney

Jonathan "⁠djay⁠" Dallal
Jonathan "⁠Jonji⁠" Carey
Ben "⁠ben1337⁠" Smith
Josh "⁠PwnAlone⁠" Pigue
Wesley "⁠viz⁠" Harris

Tommy "⁠Axed⁠" Ryan (edző)
Joseph "⁠Muenster⁠" Lima (edző)

Borítókép: Evil Geniuses

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!