18

Elmúltál már 18 éves?


/
C7upiX: „az Illéses srácokban van potenciál hosszútávon”

C7upiX: „az Illéses srácokban van potenciál hosszútávon”

Az Illés Akadémia Spirit ellen játszik kiesési rangadót ma este az iPon Esport. A meccs előtt játékosukat, C7upiXot kérdeztük arról, hogy mire számít és mit gondol a csapatáról, a beugrókról, az eddigi játékukról.

Az iPon Esport vereséggel kezdte szereplését a TippmixPro CS:GO Masters B-csoportjában, akkor az azóta már a rájátszásban várakozó BEE fogott ki az egy órával a meccs előtt összállt csapaton. Az iPon játékosa, C7upiX a ma esti Illés Akadémia Spirit elleni kiesési rangadó előtt nyilatkozott az Esport1.hu-nak célokról és erőviszonyokról, valamint arról, hogy milyen a hangulat és mi is történt a BEE-meccs előtt, amikor két ukrán játékosuk helyett németekkel jelentek meg a szerveren.

Esport1.hu: A Békéscsabai E-sport Egyesület ellen vereséggel indult nektek a TippmixPro CS:GO Masters. Aligha kellemes emlék, de egy kérdés erejéig térjünk vissza erre a találkozóra. Az első pályán a fordítási kísérletetek minden igyekezet ellenére sem jött össze a végén, a másodikon és a harmadikon vezettetek, de végül a BEE fordította győzelemre a pályákat. Milyen volt a csapat hangulata? Hogyan értékelitek a játékotokat?

C7upiX: Nagyon jó volt a hangulat. Pozitív mentalitásban játszott mindenki a meccs közben. Szerintem első meccsre nem volt rossz kezdés. Sose játszottunk még együtt öten. Én személy szerint fél éve nem nyúltam a játékhoz. Sajnos kikaptunk, de bemelegítésnek jó volt ez a BEE elleni meccs. Most majd megérkezünk.

Esport1.hu: A csapat eredetileg eltérő felállással, két ukrán játékossal indult volna, de a meccsen már a német tahsiN és devraNN vették át a helyüket. Mi történt? Hogyan találtatok rájuk? Mit kell róluk tudni?

C7upiX: A két ukrán játékosnak kvalija volt és nem engedte el őket az organizációjuk. Konkrétan egy utolsó órás keresgélés volt meccs előtt, hogy ki tud jönni játszani. Tahsin egy régi motoros. A legtöbb német csapatban már megfordult. Devrann-t nem ismertem még, meglátjuk mit tud majd.

Esport1.hu: Kérlek mesélj arról, hogyan zajlik a felkészülésetek! Gondot okoz, hogy nem magyarul kommunikáltok a csapatban? Milyen a csapatmorál?

C7upiX: Nincs semmilyen közös felkészülés. Néha játszunk egy keveset a játékkal és ennyi. Kommunikációban volt egy-két probléma az első meccsen, de ezek is apróságok. Mentalitás teljesen jó. Bízok benne, hogy ez végig kitart majd.

Esport1.hu: A formátum szerint ezen a versenyen végig Bo5 van, ami erős map poolt kíván. Legutóbb láttunk tőletek Mirage-t, Ancientöt és Infernot, de hogyan készültök a pályákkal, hol érzitek magatokat otthonosan?

C7upiX: Hát ezt majd meccs elött megbeszéljük. Én Ancientön sajnos nem játszottam, amikor aktív voltam, ezért teljesen vakon vagyok ezen a pályán. A többin 30-as bombát vállalok!

Esport1.hu: A BEE elleni vereség után az alsó ágra kerültetek, ahol az Illés Akadémia Spirit lesz az ellenfeletek, a cél pedig a túlélés. Mit gondoltok róluk, mire számíthatunk ezen a meccsen?

C7upiX: Szerintem két éve minden interjúmban elmondom, hogy ezekben az Illéses srácokban van potenciál hosszútávon. De sajnos eddig mindig "rám cáfoltak" és nem igazán tudták még magukat megmutatni. Szerintem letudjuk őket győzni.

Esport1.hu: Milyen célt tűztetek ki magatok elé a versenyre?

C7upiX: Megnyerni az egészet.

A TippmixPro CS:GO Masters csütörtökön folytatódik a B-csoport következő fordulójával, ahol az iPon Esport 18:00-tól egy Bo5 keretein belül a túlélésért fog küzdeni az Illés Akadémia Spirit ellen az alsó ág első körében. A mérkőzést természetesen élőben közvetíti az Esport1 szakértőkből álló csapata az Esport1TV Twitch csatornáján, semmiképp se hagyjátok ki!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



SZERINTED KI NYERI A MAI MÉRKŐZÉST?

  • 100 %
  • 0 %