Élőszereplős kedvcsinálót kapott a Call of Duty: Modern Wafrare 2

Az Infinity Ward gondozásában készülő játékról pár nap múlva többet is megtudunk majd. 

Az idei év egyik legjobban várt játékának számít a Call of Duty: Modern Warfare 2 remake, amit a legendás Infinity Ward fejleszt a Warzone 2-vel együtt. Az elmúlt néhány hétben igencsak izgalmas információk derültek ki a játékról, közzétették például a megjelenési dátumot, illetve iparági pletykák szerint nem egy Battle.net exkluzív címről lesz szó, mivel Steamen is megjelenik

A Steames értesülés időközben úgy tűnik, hogy igaz, ugyanis a fejlesztők nemrég közzétették az MW2 élőszereplős előzetesét és a platform egy sokat mondó emojival retweetelte a bejegyzést. A rövid kedvcsinálóban egyébként megtekinthetjük az épp bevetésre igyekvő Task Force 141-et és a felvétel alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy különösen hangulatos játékkal készül nekünk az Infinity Ward. 

A fejlesztők egyébként június 8-án leplezik le hivatalosan a Modern Warfare 2-őt és valószínűleg az egyjátékos, továbbá a multiplayer játékmódokba is bepillantást nyerhetünk majd. Sajtóértesülések szerint a történet a 2019-es Modern Warfare idővonalát viszi tovább és feltűnik majd John Price százados, Simon „Ghost" Riley, továbbá John „Soap" MacTavish is, ezúttal pedig a dél-amerikai kartellek ellen kell felvennünk a harcot. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!