Megdupláztuk a videójátékos Guinness Rekordjainkat 2021. végére!

Egészen elképesztő eredményeket sikerült elérnie néhány honfitársunknak, de hogy mely játékokban állították fel ezeket a nem hétköznapi rekordokat? Az alábbi cikkünkből kiderül.

Közel egy éve írtunk a PIXEL Egyesület ismert játékosáról, GrassHopper-ről, aki 2021. március 14-én Guinness Rekordot szerzett maratoni videójátékozással. Már akkor is lehetett sejteni, hogy nem utoljára hallunk a témáról, és ez a napokban beigazolódott: magyar fronton tavaly nem 2, hanem pontosan 4 maratoni videojátékos Guinness Rekordot hoztunk el!

Hosszú várakozás után a két új bejelentés időrendben a következő:

1. 2021. október 29. és 31. között az „anime” verekedős játékos versenyeredményeiről ismert Traitor több mint 45 órán át játszott élő adásban a [World of Warcraft — Shadowlands] és [World of Warcraft — Burning Crusade ~Classic~] közismert MMORPG játékokkal. Az esemény egy dupla rekordkísérletnek indult, de a második felvonáshoz nem érkezett meg időben a szabályzat a rekord nyilvántartó szervezettől — mindenesetre remek hangulatban telt a 2 nap több mint 15 tanú kíséretében, a PIXEL Egyesület szervezésével. A maratoni WoW-os rekord csak 2021-ben háromszor lett megdöntve (kétszer magyar játékosokkal), és az egykori 32 órás rekordidőt jócskán sikerült feltornázni!

2. 2021. december 11. és 12. között ismételten GrassHopper tűnt fel egy újabb sikeres rekordkísérlettel: pontosan 32 óra, 32 perc és 32 másodpercig játszott „Puzzle” kategóriában TETRIS EFFECT CONNECTED maratont.

Bár hazánkban kevesen követik a modern TETRIS világát versenyszinten, összeírtuk nektek GrassHopper hivatalos versenyszerepléseit az eredményeivel együtt:

Érdekesség, hogy mindkét játékmód 1v1 összecsapást jelent megegyező elemekkel: a „Score Attack”-ban a kimért és rendezett pontos pálya építése és minél értékesebb lebontása a cél; az új „Zone Battle” viszont a gyors és kőkemény támadásra/védekezésre épülő küzdelmet várja el az egymás pályájára „szemetelő” játékosoktól.

Ha további érdekességeket szeretnétek megtudni a tavalyi magyar Guinness Rekordokról, látogassátok meg a PIXEL Egyesület összesítő cikkét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!