Gen Hoshino a következő Fortnite Soundwave Series előadó

Gen Hoshino a következő Fortnite Soundwave Series előadó

Folytatódik a játékosok egyik kedvenc eseménysorozata.

Jövőhéten – a következő season kezdete után pár nappal – érkezik a legújabb Fortnite Soundwave Series esemény, amely keretében most a híres Japán származású énekes, Gen Hoshino előadását tekinthetjük meg.

A Fortnite Soundwave Series keretében különféle előadók olyan koncertjein vehetünk részt, amelyek direkt a játék közösségének lettek létrehozva egy különleges Creative pályával együtt, ami végig vezeti őket az előadáson. Ennek a kezdeményezésnek köszönhetően többek között megtekinthettük már Emicida és a Tones and I műsorát is. 

A legújabb énekes Gen Hoshino lesz, akinek a fellépését június 9-től érhetjük el a 6831-7094-7130 kóddal. A show megtekintésére 72 óra áll a rendelkezésünkre. A résztvevők megkapják a Soundwave Series - Gen Hoshino Spray-t, valamint valószínűleg 40 000 XP-vel is gazdagabban távoznak az előadásról.

Ha az eddigi Soundwave Series eventekből indulunk ki, akkor körülbelül 20 percet fog igénybe venni a műsor megtekintése. Ez nem sok áldozat a két jutalom megszerzéséért arról nem is beszélve, hogy még jól is szórakozhatunk közben. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Megnézed majd Gen Hoshino előadását?

  • 0 %
  • 0 %
  • 100 %