Star Wars Jedi: Survivor - A főinkvizítort látjuk az előzetesben?

Star Wars Jedi: Survivor - A főinkvizítort látjuk az előzetesben?

Hihetünk a szemünknek vagy a karakter más, mint akinek gondoljuk?

Pár napja bemutatkozott a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása, a Survivor. Az első előzetes azonnal levette a lábukról a rajongókat és azóta is mindenki a részleteket találgatja. Hiszen nem sokat tudunk eddig. A Survivor 5 évvel a Fallen Order eseményei után veszi fel a fonalat, főszereplője továbbra is Cal Kestis, de vajon ki lesz a nagy ellenlábas és ki lebeg a videó végén a tartályban?

Egy másik fontos kérdés, hogy vajon tényleg a főinkvizítort láthatjuk az előzetesben? Első látásra valószínűleg mindenki rá gondolt, de a válasz sajnos az, hogy nem.

Bár a videóban szereplő alak valóban a pau'an faj egyik képviselője, akárcsak a főinkvizítor és valóban Cal ellen tevékenykedik majd a játékban, ő egy teljesen új karakter. A játék mögött álló igazgató interjút adott a videó bemutatása után, amiből az is kiderül, hogy a kérdéses karakter egy coruscanti képviselő, a Birodalom egyik magas rangú szolgája, de nem a főinkvizítor. Stig Asmussen annyit volt még hajlandó elárulni, hogy a karakter egy sötét egyezséget kötött (azt nem tudjuk kivel - a szerk.) és Cal Kestis felkutatásán dolgozik.

Star Wars Jedi: Survivor valamikor 2023-ban jelenhet meg, PC-re, Xbox Series S/X-re és PS5-re.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!