A Quake remaster fejlesztői szeretnék elkészíteni az Unreal felújított változatát is

A Quake remaster fejlesztői szeretnék elkészíteni az Unreal felújított változatát is

Ennek érdekében a Nightdive Studio munkatársai felvették a kapcsolatot az Epic Games vezetőségével. 

Az FPS zsáner egyik úttörőjének számító 1996-os Quake tavaly kapott egy remaster változatot a kifejezetten erre specializálódott Nightdive Studiotól. A játék rendkívül hűen dolgozta fel az eredeti alkotást és megkaptuk az egyjátékos, co-op, illetve multiplayer módokat is és összességében egész jól fogadta a közönség. 

A siker miatt a fejlesztők úgy határoztak, hogy szeretnének egy felújított változatot készíteni a az 1998-as Unreal játékból is és Stephen Kick vezérigazgató nemrég úgy fogalmazott közösségi média oldalán, hogy ehhez felvették a kapcsolatot a franchise jogait birtokló Epic Games kiadó első emberével, Tim Sweeneyvel. Habár egyelőre csak egy szándékról van szó, a bejegyzés alatt masszív támogató cunami indult meg a rajongók részéről, akik szívesen vennék ha méltó átdolgozást kapna a szóban forgó klasszikus. 

A projekt egyébként remek kezekben lenne a Nightdive Studiosnál, ugyanis 2014-es indulásuk óta 11 retro játékot bújtattak új bőrbe, mint például a Turok 1-2, a Doom 64, vagy a Forsaken. Reméljük a fanok imái meghallgatásra kerülnek és egy újabb ikonikus játék jut el a közönséghez, a kor igényeihez igazítva. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!