Ismét elhalasztották a Prince of Persia Remake megjelenését

Ismét elhalasztották a Prince of Persia Remake megjelenését

A homok mindent elemészt, még a PoP Remake fejlesztését is.

Pontosan egy hónapja érkezett a hír, miszerint a Ubisoft lecserélte a Prince of Persia fejlesztőit. Immár a Ubisoft Montreal dolgozik rajta, de most megint olyan érzésünk van, mintha a derék Ubisoftos dolgozóknál tényleg ott lenne az Idő tőre és használnák is azt. A játékot ugyanis megint elhalasztották.

Megszámolni sem tudjuk már, hányszor közölte ezt a hírt a Ubisoft és lehet jobban járunk, ha nem is próbáljuk ezeket megjegyezni. Ezúttal az tűnt fel a gamer közösségnek, hogy az egyes áruházak levették a játékot a friss megjelenések listájáról. Ez már önmagában is beszédes, de az IGN szerencsére elérte a Ubisoftot is, akik megerősítették a rossz hírt.

A mindeddig 2023 elejére hirdetett Prince of Persia Remake újabb halasztást kapott, ráadásul most már nem is bocsátkozik részletekbe a Ubisoft. Elmondásuk szerint, a játék megjelenését eltolták, de ők maguk sem tudják, hogy pontosan meddig. Ez egyben jó és rossz hír is.

Jó, hiszen a Ubisoft még nem engedte el a játékot és hozzáállásuk azt mutatja, hogy kerül amibe kerül, de egy minőségi remake-et szeretnének kiadni. Ugyanakkor rossz hír is, hiszen egyrészt, a játékra még tovább kell várnunk, másrészt pedig, a fejlesztés még mindig nem halad jól és akkor még finoman fogalmaztunk. Ezen a ponton mi már azon sem lepőnénk meg, ha néhány hónap múlva a Ubisoft leállítaná a Prince of Persia Remake fejlesztését és sosem készülhetne el a játék.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!