Megkezdődött egy új Just Cause-játék fejlesztése

Megkezdődött egy új Just Cause-játék fejlesztése

A Summer Game Fest nagy bejelentéseit megelőzte a Square Enix, akik félig-meddig meg is erősítették a Just Cause 5 – vagy legalábbis egy új rész – érkezését.

2018 decemberében jelent meg a Just Cause-sorozat eddigi legutolsó része, a Just Cause 4, azóta viszont nem sok hírt kaptunk az univerzum kapcsán, az egyetlen kivétel is egy film, melyet a John Wick készítői forgatnának. Idén májusban a Square Enix több stúdióját is megvásárolta az Embracer Group, utóbbi csapat így olyan népszerű játékokat is megszereztek, mint a Deus Ex, vagy a Tomb Raider.

A Just Cause és a Rage 2 fejlesztőgárdája, az Avalanche Studios azonban nem képezte részét ezen üzletnek, ugyanis ők nem tartoznak a Square Enixhez – maga a Just Cause-sorozat viszont igen. Egy, a befektetőknek tartott értekezleten a Square Enix pedig megerősítette, hogy „a Just Cause nálunk is marad", valamint egy új résszel bővül a sorozat.

Arról egyelőre csak találgatni tudunk, hogy vajon az Avalanche fog-e dolgozni a projekten, illetve hogy valóban a Just Cause 5-ről van-e szó. Egy álláshirdetés szerint az Avalance egy be nem jelentett „tripla A-kategóriás nyílt világú játékon" dolgozik, amely akár egy új Just Cause-rész is lehet. További infókra viszont sajnos még várnunk kell, de remélhetőleg a Summer Game Festen többet tudhatunk majd meg róla.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik volt a kedvenc részed a sorozatból?