Belső nézetes változaton dolgozik a Fortnite

Belső nézetes változaton dolgozik a Fortnite

Több éve várnak erre a játékosok, most úgy tűnik hamarosan megkapják.

Az Epic Games nemrég hozta be a játékba az építés nélküli módokat. Erre a merész lépésre a játékosok már nagyon régóta vártak, és az elkészítéséből hamar profitált az Epic is. Ennek köszönhetően a Fortnite ismét az aranykorát éli, és rengeteg régi játékost sikerült visszacsalogatnia, valamint újakat bevonnia. 

A másik hasonló téma amit évek óta feszeget a közösség, az a belső nézetes mód elkészítése. Az elmúlt időszakban rengeteg pletyka szólt arról, hogy az Epic már gőzerővel dolgozik ezen, de mind hamisnak bizonyult. Most azonban a neves és megbízható leaker – HYPEX – szerint valóban belekezdtek az ezzel kapcsolatos munkálatokba.

Valószínűleg a Zero Build mód sikerét látva rájöttek, hogy ha ennyire szeretné a közösség akkor érdemes elkészíteni a számukra. 

Akik eddig ellenezték az FPS módot főként azt az indokot hozták fel, hogy ezáltal teljesen megváltozna az építés mechanikája, ami a játék alapját alkotja. Erre is megoldást nyújt az új építés nélküli mód, ahol ez a probléma nem áll fent. Ebből kifolyólag valószínűsíthető – és a hozzászólások között is a legtöbben arra tippeltek –, hogy a belső nézetes mód és a Zero Build kombinációjára számíthatunk, ha a munkálatokkal végeznek.

Azt fontos kiemelni, hogy ezek még nem az Epic Games által megerősített információk, szóval senki ne élje túlságosan bele magát – azonban ezek a hírek mindenképpen reményre adnak okot. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted működőképes lehet az FPS Fortnite?

  • 40 %
  • 50 %
  • 0 %
  • 10 %