Magyar nyelven is nézhető a Star Wars: Andor előzetese

Magyar nyelven is nézhető a Star Wars: Andor előzetese

A Lázadók Szövetségére koncentráló sorozat augusztus 31-én érkezik a Disney+ kínálatába. 

Előző héten igencsak izgalmas Star Wars hírek érkeztek, ugyanis leleplezték a franchise egyik húzóerejeként funkcionáló A Mandalóri sorozat folytatásának premierjét. A szériában természetesen visszatér a címszereplő és Grogu is, továbbá Moff Gideon és Bo-Katan Kryze is tiszteletét teszi az epizódok során. Mindemellett a Lucasfilm leleplezte, hogy Jude Law alakítja a Skeleton Crew névre hallgató széria központi karakterét. 

Természetesen idén is izgalmas tartalmakkal készült nekünk a Star Wars, pár napja elindult például az Obi-Wan Kenobi széria, illetve bejelentették, hogy a Lázadók Szövetségére fókuszáló Andor augusztus 31-én érkezik a Disney+ kínálatába. Az alkotás 5 évvel a Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet előtt játszódik és a névadó, Diego Luna által játszott Cassian Andor lesz a főszereplő. A színész mellett Forrest Whitaker is visszatér Saw Gerrera karakteréhez, Genevieve O'Reilly pedig ismét Mon Mothma bőrébe bújik. Időközben befutott a széria magyar nyelvű előzetese is, amit az alábbi videóban tudtok megtekinteni. 

A sorozat előreláthatólag 12 részből áll majd és egy évet ölel fel, a folytatás pedig borítékolva van, mivel a készítők alapvetően minimum 3 szezonnal készülnek. Érdekesség, hogy az eredeti Bourne filmek, illetve a Zsivány Egyes történetét is jegyző Tony Gilroy felelt a forgatókönyvért, az első három epizódot pedig a Doctor Who, Sherlock, továbbá a Black Mirrorban is dolgozó Toby Haynes rendezi. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!