S1mple egy orosz rappernek ajándékozta a tavalyi HLTV medálját

S1mple egy orosz rappernek ajándékozta a tavalyi HLTV medálját

A rapper Instagramon osztott meg egy képet a medállal és s1mple mezével, amelyben megköszönte az ajándékot az ukrán játékosnak.

S1mple igen értékes ajándékot adott a Kizaru nevű orosz rappernek: a 2021-es év legjobb játékosának járó HLTV-medált. Kizaru és s1mple jó ideje ismerik egymást: a rapper rendszeresen gratulál a játékosnak a győzelmei után, játszottak már együtt CS:GO-t és nemrég személyesen is találkoztak a rappernél Barcelonában.

Forrás: Kizaru

Kizaru igen népszerű Oroszországban, több albuma is a helyi letöltési listák élén kötött ki az évek során, míg nyugaton külföldi előadókkal készült közös dalai révén lehet ismertebb. Dolgozott már együtt például Hoodrich Pablo Juannal és Chris Travisszel is. Kizaru 2014-ben költözött Barcelonába.

S1mple 2021-ben karrierje során másodjára szerezte meg a HLTV legjobb játékosának járó medálját, miután az év során hét versenyen is a legértékesebb játékos volt. A NAVI jelenleg a BLAST Premier tavaszi döntőjére készül, amely Lisszabonban lesz június 15-19. között. Az eseményről természetesen élő, magyar nyelvű közvetítéssel fog jelentkezni az Esport1TV.

Borítókép: PGL

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!