Fortnite: The Block 2.0

Fortnite: The Block 2.0

Akár a mi építményünk is a pályára kerülhet.

A Fortnite szigete folyamatos változásban van, azonban a területek komolyabb átalakulására általában csak a seasonök váltásakor kerül sor. Ezért is volt nagy kedvence a játékosoknak a The Block, ahol a közösség által alkotott építmények jelentek meg, nagy gyakorisággal váltva egymást, és így folyamatos újdonságot biztosítva az oda érkezők számára. 

Sajnos Chapter 1 kezdetekor eltűnt ez a terület, de most visszatér, hogy mindenki kiélhesse a kreativítását.

Első feladatként a lerombolt Tilted Towerst kell újraalkotni. A The Block 2.0-át jelenleg a kreatív módban van lehetőségünk elérni, ahol azonnal nekiláthatunk a munkálatoknak. Az alkotók egy kiválasztott csoportja úgymond bekerül a következő fordulóba, ahol a játékosok szavazatai alapján kiválasztásra kerül a nyertes. A győztes mű mindenki számára megtekinthető lesz a Battle Royale és a Zero Build módokba egyaránt.

Ideje volt, hogy az Epic Games ismét nagyobb mértékben bevonja a közösséget a sziget területeinek az alakításába. Egy próbát mindenképp megér, hogy újraalkossuk Tilted Towerst, és ezzel teszteljük a kreativitásunkat. Az ezzel kapcsolatos összes információt az Epic Games weboldalán érhetitek el.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Megpróbálkozol Tilted Towers újjáépítésével?

  • 17 %
  • 67 %
  • 17 %