SGF 2022: Érkezik PC-re és PS5-re a valaha volt egyik legjobb videójáték

SGF 2022: Érkezik PC-re és PS5-re a valaha volt egyik legjobb videójáték

A 2022-es Summer Game Fest első napjának végén jött a nagy bejelentés, amelyre gamerek tömegei vártak.

Ha a valaha volt legjobb videójátékot keresitek, akkor nem mehettek el szó nélkül a Naughty Dog fejlesztőcsapat alkotásai mellett. Az amerikai cég az Uncharted epizódokkal, a Crash Bandicoot szériával, valamint a The Last of Us első és második részével írta be magát a gaming történelembe. A PlayStation-exkluzivitás sokáig ismérve volt ezeknek a remek alkotásoknak, azonban az Uncharted: Legacy of Thieves Collection jelezte, hogy a Sony mindenképpen szeretne nyitni a PC-s világ felé. A tegnapi nap egyik legnagyobb (bár idő előtt kiszivárgott) bejelentésén elárulta Neil Druckmann, hogy már készül a The Last of Us Part 1 Remake PlayStation 5 konzolokra, sőt hamarosan érkezik a PC-s port is.

Miben lesz előrelépés a The Last of Us Part I Remake?

Természetesen a programozók szeretnék kihasználni a PlayStation 5 által felkínált hardveres lehetőségeket, így feljavított grafikára készülhettek. Emellett megváltoztatják a játékmenetet oly módon, hogy még könnyebben kezelhető és irányítható legyen minden és mindenki a poszt-apokaliptikus Egyesült Államokban. A Remake tartalmazza majd az alapjátékot, valamint a Left Behind DLC-t, teljes élmény vár tehát azokra, akik beruháznak erre a verzióra.

A PlayStation 5-re készült verzió 2022. szeptember 2-án érkezik, a PC-s változat pontos megjelenési dátumáról egyelőre konkrétumokat nem lehet tudni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megveszed majd PC-re a The Last of Us Part 1 Remake-et?