LoL: Zanzarah rögtön beszólt az Astralisnak, amint nyert a Misfits Premierrel

LoL: Zanzarah rögtön beszólt az Astralisnak, amint nyert a Misfits Premierrel

Valamilyen szinten azért érthető az orosz dzsungeles véleménye.

Kifejezetten rosszul indította az LFL 2022-es nyári szezonját a Misfits Premier, a három ex-LEC játékossal kiálló francia együttes első győzelmére egészen a negyedik összecsapásig kellett várni. A Mirage Elyandra elleni siker után Zanzarah, az Astralis egykori dzsungelese adott rövid interjút. Az orosz veterán nem kímélte egykori klubját, viszonylag keményen odaszólt az elmúlt LEC-szezon sereghajtójának.

Zanzarah és a győzelmek hajszolása

„Nem akarok bizonyítani semmit. Egyszerűen csak nyeri szeretnék valamit, ugyanis az Astralisnál... Na igen, ha csatlakozol az Astralishoz, akkor nem akarsz nyerni, legyünk őszinték. De itt a Misfitsben... Ez egy jó szervezet. Ez a klub szeretné megmutatni mire képes, szeretne átgázolni az ellenfeleken, hogy megmutassa, ki is valójában a főnök... Ezért vagyok jelenleg a Misfits csapatában. Belefáradtam a vereségekbe. Nyerni jöttem.

Inspired hasonlóan kemény stílusban kritizálta a Rogue együttesét, miután megnyerte az Evil Geniuses csapatával az LCS 2022-es tavaszi rájátszását. Úgy tűnik, hogy az idézők szeretnek felülni a magas lóra, miután megízlelik a siker ízét. Zanzarah frusztráció valamilyen szinten teljesen jogos, mivel a legrangosabb európai League of Legends bajnoksághoz történő csatlakozásuk óta mindössze 16 győzelmet zsebeltek be 38 vereség mellett.

Az Astralis Vizicsacsival, Xerxével és JeongHoonal próbálja meg kiharcolni a június 17-én induló nyári LEC-szezonban a rájátszást. A szuperhéten először a G2 Esportsszal, majd következik a Team BDS és a Misfits Gaming. Utóbbi két mérkőzésen megmutathatják Csacsiék, hogy komolyan kell velük számolni a legnagyobb riválisaiknak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.