Fortnite: Túl sok előnnyel jár az, hogy meglovagolhatjuk az állatokat?

Fortnite: Túl sok előnnyel jár az, hogy meglovagolhatjuk az állatokat?

Elképesztő előnyökre tehetünk szert ezáltal.

Régóta lehetett olyan pletykákat hallani, hogy hátasok érkezhetnek a Fortnite-ba, de mi azt gondoltuk, hogy ezek a meglovagolható állatok a dinók lesznek. Az új évad kezdetével azonban nyilvánvalóvá vált, hogy dinók nem érkeztek, és a szigetről már jól ismert farkasokat és vaddisznókat lesz mostantól lehetőségünk befogni, hogy a hátukon ülve közlekedjünk. 

Ahogy telnek a napok a játékosok kezdik kitapasztalni, hogy ez valójában mekkora előnnyel is jár a számukra – a gyorsaságon túl. Az rögtön kiderült, hogy a használatuk közben is képesek vagyunk tüzelni, de ami jóval meglepőbb, hogy építeni is. Akadnak olyanok, akik már könnyedén build fightolnak a beidomított hátasuk segítségével úgy, hogy egy pillanatra sem szálnak le róla. 

Szintén meglepő, hogy nem szenvedünk el zuhanásból adódó sebzést, ha egy állat hátán tartózkodunk. Ennek köszönhetően visszatérhetnek a skybase-ek, mivel a játékosoknak nem kell attól tartaniuk, hogy valaki kilövi alóluk az építményüket.

Az Epic Games biztosan figyeli a visszajelzéseket és ha kell, akkor gyengíti az újonnan bekerült funkciókat vagy tárgyakat – ahogy erre a legtöbb season kezdete után volt is példa.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted fogják gyengíteni a hátasokat?

  • 0 %
  • 33 %
  • 67 %