A Blizzard történelmének legrosszabb játéka lehet a Diablo Immortal

A Blizzard történelmének legrosszabb játéka lehet a Diablo Immortal

Ezek után egyre jobban félünk a Diablo 4-től.

Pár napja megjelent a Diablo Immortal, a Blizzard mobilos Diablo játéka, ami bár óriási letöltéseket generált, a játék minősége pont olyan, mint amilyennek vártuk. Csapnivaló.

Az alapvető játékmechanikák minőségére nem lehet panaszunk, de nagy még a bizonytalanság, hogy meddig élhet a játék, főleg, hogy máris ott vannak felette a viharfelhők. Tetszik vagy sem, a Diablo Immortal egyszerűen egy pénz farm.

Minden egyes percéről lerí, hogy a fejlesztők célja a játékosok megkopasztása volt. Mély pay to win funkciók vannak beépítve a játékba, egy fullos karakter felhúzása például akár 40 millió forintba is kerülhet.

Ahogy az várható volt, mindezt lesújtó véleményekkel hálálták meg a játékosok. A Diablo Immortal jelenleg 0,5-ös átlagon áll Metacriticen, már ami a rajongói értékeléseket illeti. A kritikusok átlagosan 75-re értékelték a programot.

Már ez is elég volt ahhoz, hogy a Diablo Immortal legyen a Blizzard történelmének eddigi legrosszabb játéka. Még a Warcraft III: Reforged is magasabb pontszámon áll, még ha csak minimálisan is. Ott 0,6-os átlagos pontszámot mutat a Metacritic.

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kipróbáltad már a Diablo Immortalt?

  • 27 %
  • 40 %
  • 7 %
  • 27 %