Folyamatosan zaklatják Amouranth-ot, aki már az életét is félti

Folyamatosan zaklatják Amouranth-ot, aki már az életét is félti

Twitteren osztotta meg a történetet a Twitch-streamer, a zaklatója Észtországból repült az USA-ba, hogy „megtalálja" őt.

Nagyon sok Twitch-streamer, főleg nők voltak már áldozatai különböző zaklatásoknak, az áldozatok között van most már Kaitlyn „Amouranth" Siragusa is, aki egy egészen drámai történetet osztott meg Twitteren. A nő állítása szerint ugyanis egy olyan férfi kezdte el zaklatni, aki nemcsak azt nyomozta le, melyik városban is él, de az észak-európai Észtországból el is repült ebbe a városba, mindezt pedig élőben is közvetíti Twitchen.

Június 7-én osztotta meg a történetet több Twitter-posztban is Amouranth. A zaklatás még május 8-án kezdődött, a zaklató olyan üzenetet írt neki ekkor, hogy:

„Eladtam mindenem, hogy legyen pénzem elrepülni hozzád Észtországból."

Később ezt meg is tette a férfi, utazását és kutatását pedig egy „Találjuk meg Kaitlynt, hogy az enyém lehessen" című közvetítésben is megosztotta, ahol ugyanabban a városban sétálgat, ahol Amouranth is lakik, abban a reményben, hogy rátalál a nőre.

Amouranth hozzátette, hogy amióta a férfi a városban van, nagyon félti az életét is, valamint több óvintézkedést is eszközölt: mindenek előtt értesítette a rendőrséget, biztonsági rendszerrel látta el otthonát, valamint egy fegyveres őr is beköltözött a vendégházába.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!