Elindult a regisztráció a Diablo IV bétatesztjére!

Elindult a regisztráció a Diablo IV bétatesztjére!

A játék honlapján már lehet jelentkezni és ha tippelnünk kéne, a teszt pár hónapon belül indul.

Néhány éve hatalmas közösségi felháborodás kerekedett abból, hogy a Blizzard bejelentette a Diablo: Immortal címet viselő mobilokra szánt játékot. Sajnos ez nem rettentette el a stúdiót és az alkotás pár hete hivatalosan is megjelent, ráadásul PC-re is, azonban ahogy számítani lehetett rá, erősen pay-to-win szagú a dolog és a játékosok is pontosan tudják, hogy a fejlesztők egyetlen célja a közönség lehúzása. Emiatt az Immortal jelenleg 0.5 ponton áll a Metacritic oldalán és valószínű, hogy a Blizzard legrosszabb játékaként vonul be a történelemkönyvekbe. 

A franchise rajongói jogosan félhetnek attól, hogy a Diablo IV is így jár majd a Blizzard hatalmas méreteket öltő kapzsisága miatt, plusz a helyzeten nem segít az sem, hogy manapság már a mikrotranzakciók részét képezik a teljes áron kiadott játékoknak is. Akárhogy is legyen, pár hónapon belül kiderül, ugyanis hivatalosan is elindult a zárt bétatesztre való jelentkezés a hivatalos honlapon keresztül, plusz az is kiderült, hogy a játék csak PC, PS5, illetve Xbox Series X/S eszközökre lesz elérhető. 

Egyelőre egyébként négy kasztot jelentettek be a Diablo IV-hez, mindez azonban hamarosan változhat, hiszen a mai nap folyamán kerül megrendezésre az Xbox & Bethesda Showcase esemény, ahol a Microsoftos felvásárlás miatt a Blizzard IP-i is biztosan szerepelnek majd. Ha tippelnünk kéne, a fejlesztők mindemellett bejelentik a bétateszt indulásának időpontját is, illetve számos más újdonsággal készülnek nekünk. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!