TippmixPro Magyar E-sport Fesztivál: A Big Bazooka nyerte a maratoni döntőt

TippmixPro Magyar E-sport Fesztivál: A Big Bazooka nyerte a maratoni döntőt

Vasárnap a TippmixPro Magyar E-sport Fesztivál FIFA- és CS:GO-tornáival folytatódott a PlayIT.

06.15 - Frissítés

A 2022. június 12. napján zajlott MEF CS:GO döntő mérkőzését óvás miatt a HUNESZ Versenybírói csapata vizsgálja. Döntésig a torna eredménye nem végleges.

A Magyar E-sport Fesztivál CS:GO versenyének zárt selejtezőjéről a két legjobb csapat játszhatott közönség előtt, élőben a PlayIT-en: a Békéscsabai E-sport Egyesület és a Big Bazooka. Az összecsapásukból végül ötpályás, maratoni küzdelem lett, melyet boditoék mixe nyert meg 3-2-re, ezzel bezsebelve a 350 000 forintos főnyereményt. A Békéscsaba ezüst érme 150 000 Forintot ért. A Bo5-ös mérkőzés vétója során a csapatok Ancienttől és Nuke-tól váltak meg, a bennmaradt pályák így sorban: Mirage (16:19), Overpass (16:13), Dust2 (14:16), Inferno (16:9) és Vertigo (9:16).

Mirage-on a csapatok végig fej-fej mellett haladtak, így nem volt meglepő, hogy a rendes játékidőben nem tudtak dönteni a felek, a hosszabbításban viszont egyértelműen a Big Bazooka kontrollálta a játékot. Overpasson nagyon erős T-oldalt hoztak boditoék, de hamarosan visszajött a játékba a BEE és meg is fordították a mérkőzést. A széria 1-1-nél Dust2-vel folytatódott, itt a BEE védelméről szóltak az első körök, de a Big Bazooka 0:5 után becsatlakozott a pályára és 6:9-re mentették a félidőt, a fordulás után a szoros adok-kapokból is ők jöttek ki jobban, 14:14-ről tudták lezárni a mérkőzést.

Infernon a Big Bazooka kezdett erősebben, 9:6-ra nyerték az első félidőt a CT-oldalon, de a térfélcserét követően a BEE támadásaira nemigazán találtak megoldást, zsinórban 10 kört nyerve 16:9-re fordították a pályát er9kék. 2-2-es szériaállásnál Vertigon dőlhetett el a mérkőzés. A BEE támadásai itt is sikeresek voltak a játék korai szakaszában, de a Big Bazooka játékosai felzárkóztak és 8:7-re javították az eredményt, majd a következő tíz körből kilencet zsebre tettek a pálya és a szériagyőzelemhez. Ezzel a Magyar E-sport Fesztivál CS:GO versenyének bajnokai gevve, fleav, bodito, micro és ReXx lettek, azaz a Big Bazooka!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!