Fortnite x Among Us

Fortnite x Among Us

Érkezik az Among Us együttműködés.

A Fortnite már több mint 100 együttműködésen van túl, azonban vannak olyan kollaborációk, amelyekre a játékosok évek óta várnak, de a mai napig nem valósultak meg. Az egyik ilyen a Fortnite x Among Us, amelyről időről időre hallani lehetett olyan pletykákat, miszerint hamarosan érkezik, de ezek mindig hamisnak bizonyultak egészen az elmúlt napokig, ugyanis hivatalos megerősítést nyert a várt együttműködés. 

Az Among Us egy 2018-ban megjelent videójáték, ami a karantén alatt – 2020-ban – elképesztő népszerűségre tett szert, és kisebb túlzással mindenki ezzel ütötte el az idejét. A menetek során a résztvevőket két részre osztják. Vannak azok, akik küldetéseket teljesítenek, hogy ezzel például rendbe hozzanak egy űrhajót, a többiek pedig ezt próbálják megakadályozni. A játék lényege az, hogy kiszűrjék a bajkeverőket, mielőtt mindenkivel végeznek.

A Fortnite-ba elérhető volt egy, a játék mechanikájára épülő Imposztor mód, de valós együttműködés még nem történt a két fél között. A legújabb leakek szerint hamarosan megvásárolható lesz az Item Shopban egy Among Us emote – Distraction Dance – és egy több kinézettel rendelkező back bling – Crewmate –, amelyek az alábbi videóban megtekinthetőek. 

A megjelenésük idejéről és az árukról pontos információ még nem elérhető.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Tetszik az együttműködés?

  • 17 %
  • 50 %
  • 33 %