Bemutatkozott a Minecraft Legends, az új akció-stratégiai videójáték

Bemutatkozott a Minecraft Legends, az új akció-stratégiai videójáték

A bejelentő videó alapján még odébb van a hivatalos megjelenése a legújabb Minecraft spinoffnak.

Néhány nappal ezelőtt már kikerültek az internetre olyan információk, amelyek egy vadonatúj Minecraft játék létezéséről szóltak. Végül a pletykák teljes mértékben igaznak bizonyultak, tényleg jön a világ egyik, ha nem a legnépszerűbb videójátékos univerzumának következő fejezete, 2023-ban érkezik a Minecraft Legends.

A szivárgások következtében sejteni lehetett, hogy szokatlan műfajban próbálnak szerencsét a fejlesztők. Úgy döntöttek a készítők, hogy a Minecraft Legends az akció-stratégia kissé elfeledett világában alkothat maradandót. A videó alapján felfedezhető párhuzam a ML és az Overlord között, ugyanis a Codemasters 2007-ben debütált programjában az alapkoncepció hasonló volt. A játékos egy karaktert irányított, valamint parancsokat adott a körülötte álló seregnek, akikkel eltiporták az ellenséges légiókat. A néhány játékmenetet tartalmazó snitt alapján ugyanezt a rendszert lehet felfedezni a Minecraft Legendsben.

A további részletekre egyelőre még várni kell, a Minecraft Dungeons mögött álló csapat jelenleg is gőzerővel dolgozik azon, hogy 2023-ban biztosan a kezetekben tarthassátok a legújabb építőkockákből összerakott alkotást.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál valaha az Overlord-szériával?