Diablo Immortal témában dobtak piacra Samsung-telefonokat

Diablo Immortal témában dobtak piacra Samsung-telefonokat

A több más, a játék által ihletett tárggyal csomagot alkotó telefonra sorsolással lehet csak hozzájutni, de több bökkenő is van a történetben.

A napokban jelent meg a Diablo Immortal mobiltelefonokra, illetve PC-re is, és ugyan úgy tűnik, hogy a sorozat egyik legsikeresebb része lehet, hatalmas az elégedetlenség és a felháborodás a közösségben a játék kapcsán.

A mobiltelefonos változat kapcsán pedig még olyan véleményeket is lehetett olvasni, hogy több, olykor csúcskategóriás Samsung-készüléken is akadozva fut a játék. Ennek ellenére így is megjelent egy Diablo Immortal témájú csomag Dél-Koreában, amelyben egy Samsung Galaxy S22 Ultrára is szert tehetnek a rajongók. A csomagban egy battle pass, a játék térképe, egy telefontok, valamint egy egérpad is helyet kapott, azonban nem épp szokványos módon tudhatnak ilyet maguknak a koreai gamerek.

Ebből a csomagból mindösszesen 100 darab van, és egy egyhetes sorsoláson húzzák ki a szerencsés nyerteseket – akik viszont nem magát a pakkot nyerik meg, hanem csak a lehetőséget, hogy megvásárolják 1 300 dollárért (kb. 496 ezer forintért) a csomagot. A technikai problémák, illetve a fizetendő összeg alapján mondhatnánk is, hogy nem nagyon lesz olyan nyertes, aki fizetne is érte, azonban a limitáltsága miatt elképzelhető, hogy egy-egy gyűjtő a jövőben még ennél is többért hajlandó lenne beszerezni a szerencsésektől a csomagot, akik így akár még nyerhetnek is a lehetőséggel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



A te mobilodon jól fut a Diablo Immortal?