Fortnite: Erre a négy fegyverre számíthatunk még a seasonben

Fortnite: Erre a négy fegyverre számíthatunk még a seasonben

További újdonságok várnak a játékosokra.

Még sosem változott olyan rendszerességgel a Fortnite fegyverarzenálja, mint az előző season kezdete óta. Mondhatjuk, hogy az elmúlt hónapokban heti szinten kerültek be, és kerültek ki fegyverek a játékból. Néhányszor meglepetésszerűen a semmiből, máskor pedig a founding stationök segítségével jelentek meg a tárgyak a szigeten. 

Úgy látszik hogy ez a változatosság a Chapter 3 Season 3-at is jellemezni fogja, hiszen minimum négy fegyver – és más további tárgyak kis – van az Epic Games tarsolyában, amelyeket minden bizonnyal hamarosan használatba vehetünk.

Az általunk sokszor forrásként használt HYPEX, most egy tweetben összeszedte azokat a fegyvereket, amelyeket biztosan látni fogunk még ebben az évadban. 

Az első a Firework Gun, ami a nevéből adódóan valószínűleg tűzijátékot fog kilőni. Ez beszerezhető lesz ládákból, a földről, a droppokból és még bizonyos NPC-ktől is megvásárolhatjuk majd.

A következő fegyver a Sawblade, ami a season bemutatóvideójából lehet ismerős – a lenti felvételen ez látható. Ládákból, a padlóról és a droppokból juthatunk majd hozzá.

 A maradék két fegyver pedig az Overload Shotgun és a Charge SMG. Ezeket a Reality Fruitsokból, ládádákból és a földről szerezhetjük meg a jövőben. 

Kíváncsian várjuk, hogy mikor és milyen formában térnek vissza a fent említett tárgyak. Lehetséges, hogy a season történetszálába belefűzve találkozhatunk majd velük.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik fegyvert várod a legjobban?

  • 0 %
  • 11 %
  • 67 %
  • 22 %