Meglepte a NAVIt az új OG a BLAST Premier döntőjének első napján

Meglepte a NAVIt az új OG a BLAST Premier döntőjének első napján

S1mple-ék már a kiesés elkerülése érdekében játszanak a BLAST Premier tavaszi döntőjének második napján.

Már pörög a BLAST Premier tavaszi döntőjének második napja, miután tegnap a FaZe simán megverte a paiNt (2-0), a G2 nehezen, de fordítani tudott a Vitality ellen (2-1), az OG meglepte a NAVIt (2-1) és az ENCE szoros pályákon legyűrte a BIGet (2-0). S1mple-ék tehát a kiesés elkerülése érdekében játszanak a mai napon a BIG ellen, a már zajló Vitality vs. paiN mérkőzésen is ugyanez a tét. A G2 és a FaZe, valamint az ENCE és az OG közül egy-egy csapat ma este már az elődöntőnek, vagyis a negyeddöntő átugrásának örülhet.

Korábbi elemzésünkhöz képest igazi meglepetést csak az OG hozott össze. Őket a biztos kiesők közé tettük, ugyanis két új, fiatal játékos (NEOFRAG, F1KU) és egy beugró (degster) is szerepel a csapatban. Arra számítottunk, hogy nexának nehéz dolga lesz. A meccs előtt azt nyilatkozta az OG irányítója, ha megy a fragelés mindenkinek, nyerhetnek, de ezen a szinten lehet többet várnánk tőlük. Végül akinek nehéz dolga volt a szerveren, az s1mple volt, Ancientön kifejezetten rosszul teljesített az ukrán AWP-s. De a társai is nehezen találták fel magukat electroNic vezénylése alatt, egyértelműen időre van szükségük. NEOFRAG és degster viszont erős teljesítményeket hoztak egyénileg minden pályán, az OG többi játékosának is voltak olyan pillanatai a mérkőzésen, amelyek segítettek a 7:16-os Inferno-vereség után megfordítani a mérkőzést a javukra. Degster pedig egyenesen szétverte flameZ kezét a nyert körök után – valamit valamiért.

1. nap eredményei

FaZe 2-0 paiN (Ancient 16:7, 16:6)
G2 2-1 Vitality (Dust2 10:16, Inferno 16:8, Mirage 16:9)
NAVI 1-2 OG (Inferno 16:7, Mirage 12:16, Ancient 13:16)
ENCE 2-0 BIG (Mirage 19:16, Nuke 16:13)

KÖZVETÍTÉS

Június 15-19-ig élőben, magyar nyelven követheted a BLAST Premier tavaszi döntőjét az Esport1TV közvetítésén és az Esport1 pontgyűjtő felületén!

Június 16. csütörtök
11:00 - paiN vs. Vitality
14:00 - G2 vs. FaZe
17:00 - NAVI vs. BIG
20:00 - ENCE vs. OG

A reggeli frissítésről

Fontos megjegyezni, a BLAST Premier tavaszi döntője még nem a csütörtök hajnalban megjelent játékfrissítésen fut. Tehát a héten még nem láthatjuk sem az M4A1-S nerföt, sem a jelentősen átalakult Ancientöt éles meccsen Lisszabonban. A frissítésről bővebben olvashattok az alábbi cikkben:

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!