LoL: A közösség visszajelzéseit semmibe veszi a Riot Games az új mitikus skin kapcsán

LoL: A közösség visszajelzéseit semmibe veszi a Riot Games az új mitikus skin kapcsán

Érdekes kifogással söpörte le a kritikákat az asztalról a Riot Games.

Tíz napja mutatta be a Riot Games a következő mitikus hőskinézetet, amely a 12.12-es frissítésben leváltja az Ashen Knight Pyke-ot a különleges fizetőeszközzel működő boltban. Az Ashen Knight Pantheon az első videó publikálása utáni órákban azonnal elsöprő negatív kritikákat gyűjtött be a legnagyobb LoL-os fórumon, majd a kifejezetten még meg nem jelent hőskinézetekre fejlesztett hivatalos visszajelzésre használt rendszerben hasonlóan kemény szavakat fogalmaztak meg vele kapcsolatban. A Riot Games végül úgy döntött, hogy ezekre a véleményekre reagál ugyan, de érdemben nem változtat az előre eltervezett menetrenden. Az Ashen Knight Pantheon abban a formában érkezik meg az éles szerverekre, ahogy azt az első videóban láthattátok.

Mivel rázta le az idézőket a Riot Games?

„A fórumon sokan beszéltek erről a témáról, ezért megvizsgáltuk a modellt abból a szempontból, hogyan lehetne még jobban ráigazítani a páncélt. Rájöttünk azonban, hogy ez a munka sokkal tovább tartana, mint ahogy a PBE-ablak rendelkezésre áll, egyszerűen túlnyúlnánk a változtatásokkal azon az intervallumon, amely a Feedback Guidlines poszt alapján rendelkezésünkre áll.”

A fenti reakció alapján tisztában van azzal a hőskinézetekért felelős csapat, hogy az Ashen Knight Pantheon jelen formájában még nem tökéletes, de a rövid határidők miatt nem változtatnak semmit. Korábban volt már arra példa, hogy egyáltalán nem adtak ki skineket, mert a rajongók nem voltak elégedettek a képekkel és bemutatóvideókkal.

Pantheon hamarosan megjelenő, kizárólag mitikus esszenciából megvásárolható kozmetikai tartalma biztosan nem lép ugyanarra az ösvényre, mint a Sewn Chaos Amumu és Blitzcrank. Hogy ennek lesz-e látható és érzékelhető következménye a következő hetek bevételeiben? Bojkottálják-e a játékosok az új Ashen Knight hőskinézetet? Ez hamarosan kiderül, a 12.12-es patch ugyanis június 23-án élesedik, az új kinézetek június 24-étől már elérhetőek lesznek a szervereken.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megveszed majd 100 mitikus esszenciáért az Ashen Knight Pantheont?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.