BLAST Premier: Másfél óra alatt bedarálta a NAVI a FaZe-t!

BLAST Premier: Másfél óra alatt bedarálta a NAVI a FaZe-t!

A BLAST Premier tavaszi döntője az elődöntőkkel folytatódik ma délután, miután mindkét favorit – a FaZe és az ENCE – kiesett pénteken.

Meglepetésekből nincsen hiány a BLAST Premier tavaszi döntőjén: csütörtökön a G2 győzte le a FaZe-t, pénteken pedig a NAVI darálta be őket mindössze másfél óra alatt két pályán (beleértve a szüneteket, elemző szegmenseket is). A másik negyeddöntőben is a favorit hullott el, a Vitality ugyanis minden előzetes várakozás ellenére két pályán elbúcsúztatta az ENCE ötösét Lisszabonból.

A FaZe és a NAVI találkozója ígéretesnek tűnt, egyik csapat sem volt látszólag tökéletes formában, s1mple-éknek még csak a felállása sem végleges. Viszont arra senki sem számított, hogy a friss Major-bajnok karriganék mindösszesen hét darab kört fognak hozni két pályán! Dust2-n 2:13-ra kaptak ki a CT-oldalon, majd megpróbáltak felzárkózni, de ezt rövidre zárta a NAVI hét körön belül, így 16:6 lett a végeredmény. Infernon viszont olyan pofont kaptak, örülhetnek, hogy legalább azt az egy kört összehozták valahagyon a becsületükért: az 1:14-es T-oldalon töltött félidő után két körön belül véget ért a a széria. A FaZe sztárjai közül senki sem muzsikált tegnap este, míg a túloldalon s1mpletől electronicon át egészen sdy-ig hibátlan játékot láthattunk mind az öt játékostól.

A Vitality és az ENCE összecsapása jóval szorosabb volt ennél. Overpass-on a francia-dán ötös T-oldalon 9:6-ra nyert, majd a CT-oldalon is nyeregben maradt a 16:10-es győzelemhez. Nuke-on viszont csak hosszabbításban tudták apEXék lezárni a pályát, ahol a T-oldalakon mindkét csapat erősebbnek tűnt. A rendes játékidőből hades 1v2 AWP clutch-ja lehet emlékezetes, ahol túljárt Magisk eszén azzal, hogy hagyta kételkedni a dánt és végül a másik lerakóra ment plantolni, ahol egy AWP-vel szokatlan pozícióból nyert. A hosszabbításban pedig Snappinek volt egy gyors clutch-ja. Azonban ezek sem voltak elegendőek a pálya- és akár a szériagyőzelemhez, ami végül a Vitality-nél landolt a 19:17-es Nuke után.

KÖZVETÍTÉS

Június 15-19-ig élőben, magyar nyelven követheted a BLAST Premier tavaszi döntőjét az Esport1TV közvetítésén és az Esport1 pontgyűjtő felületén!

Június 18. szombat
16:30 - OG vs NAVI
20:00 - G2 vs Vitality

Június 19. vasárnap
18:30 - Döntő

Borítókép: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



SZERINTED KIK JUTNAK BE A DÖNTŐBE?

  • 0 %
  • 25 %
  • 75 %
  • 0 %