Gaming: Skyrim-nagyi sürgeti a TES 6 fejlesztését

Teljesen jogos a népszerű videós kommentje, továbbra sem hallani túl sokat a The Elder Scrolls 6 fejlesztéséről.

Az Xbox + Bethesda 2022 ShowCase-t hatalmas érdeklődés övezte, ugyanis a rajongók alig várták, hogy még több részletet tudjanak meg a Starfieldről és a The Elder Scrolls 6-ról. Előbbiben végül nem is kellett csalódniuk, ugyanis a fejlesztők játékmenettel, kulisszák mögötti betekintéssel és mélységbe menő részletekkel bombázták a nézőket. A TES 6 kapcsán azonban folytatódtak a trendek, semmilyen újdonságot nem árultak el, nem mutattak meg a világ egyik legnépszerűbb videójátékos-sorozatának következő számozott fejezetéről. A csalódottságát megfogalmazta a Skyrim-nagyi, azaz Shirley Curry is.

A 86 éves nagymamát még májusban megkérdezték a Pax East rendezvényen, hogy mit mondana Todd Howardnak, a Bethesda Game Studios igazgatójának, ha lenne rá lehetősége.

„Talán azt, hogy Szia?. Nem, azt kérném tőle, hogy adjon nekem egy király játékot, és azt is kérném még tőle, hogy siessen elkészíteni a Skyrim 6-ot... Szeretnék játszani vele, mielőtt meghalok.”

A több mint egy millió feliratkozóval rendelkező youtuber, akkora népszerűségnek örvend a rajongók körében, hogy készítettek egy modot, amelyik követőként elhelyezi őt a Skyrim világában. Emellett a Bethesda sem mehetett el szó nélkül amellett, hogy az idős hölgy hogyan tört előre a legnagyobb videós oldalakon. Még 2019 márciusában hivatalos közleményben erősítették meg, hogy a The Elder Scrolls 6-ban biztosan benne lesz NPC-ként mindenki Skyrim-nagyija.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik játékot várod jobban: Starfield vagy The Elder Scrolls 6?