Eddig tartott shox karrierje a Liquidnél, kispadra került a francia

Te kiket látnál szívesen a Liquid csapatában?

Július 5-én kezdődik az IEM Köln versenye, a CS:GO 2022-es versenynaptárának egyik legnagyobb, legfontosabb versenye. Úgy tűnik sok csapat még a kölni torna előtt változtatni szeretne a felállásán. A Heroic kispadra tette refrezht és tegnap este a Liquid felállásában is változásokat jelentettek be.

2022 elején az egyik legfurcsább átigazolás kapcsolódott shoxhoz és a Liquidhez. A francia sztár elhagyta a Vitality csapatát és Észak-Amerikába, a Liquidbe igazolt. Még a legelvetemültebb Liquid fanok sem láttak sok potenciált az átigazolásban és végül sajnos igazuk is lett.

A csapat idei legjobb teljesítménye az ESL Pro League 15. szezonjában elért 5-8. helyük volt, ami finoman szólva is kevés. Kellett már nekik a csere és végre meg is lépték a kötelezőt.

Shox és a csapat eddigi edzője, adreN is kispadra került. Egyelőre nem tudni, hogy kiket szeretnének a helyükre hozni, de az biztos, hogy akárcsak a Heroic csapatának, úgy most a Liquidnek is az IEM Köln versenyére kell készülni. Márpedig a torna nincs messze, alig több, mint két hetük van új ötödiket és új edzőt találniuk.

A Liquid jelenlegi felállása:

  • Jonathan "ELiGE" Jablonowski
  • Keith "NAF" Markovic
  • Joshua "oSee" Ohm
  • Nicholas "nitr0" Cannella

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!