Új funkciók a Fortnite Creative-ban – 21.10-es frissítés

Új funkciók a Fortnite Creative-ban – 21.10-es frissítés

A tegnapi frissítéssel hasznos változások érkeztek a Creative módba.

A tegnapi nap folyamán érkezett meg a Chapter 3 Season 3 első komolyabb frissítése, ami igazán combosra sikeredett. Bekerült a pályára Darth Vader mint boss – akitől most lézerkardot szerezhetünk –, elérhetővé vált a Ripsaw Launcher – új fegyver –, régóta várt dolgok érkeztek a Creative játékmódba, és még sorolhatnánk. 

Három főbb dolgot frissítettek a kreatívban. 

 Meglovagolható állatok 

Ebben az évadban kerültek bevezetésre a hátasok, aminek köszönhetően a farkasok illetve a vaddisznók hátára pattanva is közlekedhetünk, harcolhatunk, és akár építhetünk is. Ez a funkció mostantól a Creative-ban is elérhető, így már csak a képzeletünk szabhat határt a kreativításunknak.

 Felbérelhető botok 

Most már lehetőségünk van a Guard Spawner segítségével botokat megidéznünk, akiket a játékosok felbérelhetnek, hogy a továbbiakban az ő oldalukon harcoljanak. Ekkor a bot az adott csapathoz tartozik, és lövi az ellenfeleket. A nevüket is személyre szabhatjuk a jobb élmény érdekében.

 Elhelyezhető tárgyak 

Az Item Placer eszköz új szintre emeli a tárgyak elhelyezését a kreatívban. Használatával a tárgyakat kevésbé feltűnő helyekre – egy asztalra, vagy akár a falra – is tehetjük. Ennek köszönhetően a Battle Royale-ban tapasztaltakat még könnyebb lesz megidézni.

Ezeket a frissítéseket látva teljesen érthető, hogy két hetet kellett várnunk. Ha az évadban továbbra is ilyen tempóban jönnek majd a hasznos tartalmak, akkor egy igazán szép időszaknak nézünk elébe.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik a legjobb frissítés az alábbiak közül?

  • 60 %
  • 10 %
  • 30 %