LoL: Összejön a várva várt összecsapás! Egymásnak feszül Ninja és MrBeast

LoL: Összejön a várva várt összecsapás! Egymásnak feszül Ninja és MrBeast

A népszerű youtuber és a közönségkedvenc streamer össze méri LoL-tudását.

Megvalósul, amit hetek óta sejteni lehetett. Jimmy „MrBeast” Donaldson közösségi oldalán hivatalosan is bejelentette, hogy Tyler „Ninja” Blevins elfogadta a felkérést és összecsapnak egy League of Legends-torna keretein belül. A két tartalomgyártó hetek óta szurkálta egymást az interneten, így várható volt, hogy valamilyen kollaboráció létrejön közöttük egy LoL-verseny keretében. Végül versenyzői lesznek a tornának és egymás ellen szállnak harcba az Idézők szurdokában.

Az eseményre hol máshol, mint Las Vegasban kerül sor július 9-én a HyperX Arenában, de természetesen annak sem kell csüggedni, aki nem tud elutazni a bűnös városba, ugyanis Twitchen is tudja majd követni a versenyt a Crown csatornáján. Amiatt választottak semleges helyszínt, mert mindkét sztár óriási rajongói bázissal rendelkezik, így túl nagy előny lett volna számukra a hazai pálya.

A csapatokat még nem jelentették be, de azt már tudjuk, hogy a győztes 150 000 dollárral (56,2 millió forint) gazdagodik. Azt még szintén nem közölték hivatalosan, hogy a nyereményt szétosztják-e, esetleg jótékony célokra ajánlják fel. A Ninja és MrBeast egyaránt kapitánya lesz a csapatának, így valószínűleg ők válogatják össze a csapattársaikat, akik között minden bizonnyal közösségi média-sztárokat és League of Legends-influenszereket köszönthetünk majd.

Az esemény magyar idő szerint hajnali 1-kor fog kezdődni már vasárnap, így számunkra nem lesz a legegyszerűbb követni az eseményeket.

A végső győzelemhez kettő meccset kell megnyerni, tehát Best of Three (Bo3) formátumú lesz. Akkor kiderül, hogy tényleg béna Ninja, ahogy MrBeast állította róla, vagy a streamer fogja ledominálni ellenfelét, ahogy ígérte.

Mindenképpen izgalmas lesz. Te már várod a versenyt?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nézni fogod az összecsapást?

  • 10 %
  • 70 %
  • 20 %
League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.