Akciófigyelő: Nem egy, hanem rögtön két játék ingyenes Epicen

Akciófigyelő: Nem egy, hanem rögtön két játék ingyenes Epicen

Itt vannak az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai, avagy két címért sem kell fizetnetek a következő héten.

Talán jogosnak tűnhetnek azok a kritikák, amelyek azzal illetik néha az Epic Games Store-t, hogy a mennyiséget a minőség elé helyezik, de más szempontból ebbe belekötni butaság lenne. Mivel minden csütörtökön teljesen ingyen vágnak hozzá a felhasználókhoz egy, kettő vagy több játékot, amiért egy regisztrációt várnak cserében, ezért le lehet nyelni a keserű pirulát, amelyet az annyira nem magas értékelésű alkotások okoznak. Egy szó mint száz, a következő 168 órában nulla forintért tölthetitek le az A Game of Thrones: The Board Game Digital Editiont és a Car Mechanic Simulator 2018-at.

A Game of Thrones: The Board Game Digital Edition

A népszerű társasjáték digitális verziója is George R.R Martin sorozatának alapszik, vagy A Tűz és Jég Dalának legfontosabb szereplőivel és helyszíneivel találkozhattok. A történet Robert Baratheon király halála után játszódik, amikor a Hét Királyság legnagyobb házai megpróbálják átvenni az uralmat King's Landing felett és a Vastrón felett.

Car Mechanic Simulator 2018

Kifejezetten azoknak készítette el a Red Dot Games a Car Mechanic Simulator sorozatot, akik szeretnek gépjárműveket bütykölni, javítani és tuningolni. A fotorealisztikus grafikán érződik, hogy már öt év telt el a játék megjelenése óta, de az élményből ez nem vesz el semmit. A több tucatnyi autó, a számos eszköz és a rengeteg alkatrész gondoskodik róla, hogy hosszú órákra elvesszetek a szerelőbirodalmatokban.

Az ingyenes A Game of Thrones: The Board Game Digital Edition és a Car Mechanic Simulator 2018 videójátékokat június 30-án délután 5 óráig adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!